Top 6 Alternative la ChatGPT pentru Social Media în 2023

imagine6.png

În ultimul an au fost adăugați 137 de milioane de utilizatori de rețele sociale. Asta înseamnă că aveți 137 de milioane de oportunități de a găsi următorul dvs. client din rețelele sociale.

Mărcile și indivizii au început deja să își dezvolte afacerile exponențial prin intermediul rețelelor de socializare. De ce ai lăsa la voia întâmplării o astfel de oportunitate?

Cu ChatGPT de OpenAI, acum este mai ușor ca niciodată să construiți o marcă pe social media pentru a-ți crește rapid afacerea.

Da! ChatGPT poate face brainstorming-uri, poate crea calendare de social media, poate scrie postări pentru orice platforme de social media și vă poate ajuta să vă angajați cu postări populare. Puteți verifica aceste sugestii ChatGPT pentru social media pentru a vă maximiza angajamentul.

Chiar dacă ChatGPT este uimitor în ceea ce face, nu este construit în mod specific pentru mediile de socializare. Prin urmare, vine cu unele limitări.

În acest articol, vă vom prezenta aceste limitări și alternative pentru social media la fel de puternice ca și ChatGPT care depășesc aceste limite.

De ce să optați pentru o alternativă la ChatGPT pentru rețelele de socializare?

Înainte de a explora alternativele la ChatGPT pentru social media, haidem să vedem de ce avem nevoie de o alternativă la ChatGPT.

Abilitățile ChatGPT pot fi impresionante, dar nu sunt impecabile. Există anumite limitări care pot duce la răspunsuri irelevante și slabe.

  • Setul de date pentru antrenare al ChatGPT se oprește doar în anul 2021. Dacă creați conținut pe social media despre subiecte actuale precum inteligența artificială, finanțele etc., care necesită informații actualizate despre evenimentele curente, ChatGPT nu vă poate ajuta în crearea de conținut pe social media.
  • Dar ChatGPT nu poate genera imagini AI, ceea ce poate fi o limitare enormă în crearea de conținut pe platforme precum Instagram.
  • ChatGPT nu suportă comenzile sau răspunsurile vocale. Indiferent de cât de lungă este solicitarea, tastarea acesteia este singura modalitate de a primi un răspuns.
  • Trebuie să jonglați între mai multe file pentru a utiliza ChatGPT pentru social media, deoarece nu are o extensie Chrome.
  • Este necesar să aveți desktop/laptop sau să utilizați versiunea web a ChatGPT pe browserul mobil, deoarece ChatGPT nu oferă o aplicație mobilă.
  • ChatGPT a introdus API-ul său, dar acesta are aceleași limitări ca și ChatGPT.
  • Serverele ChatGPT nu pot gestiona traficul în creștere, ceea ce duce la probleme de funcționare a acestuia sau ChatGPT este la capacitatea maximă în mare parte din timp.
  • Italia a interzis ChatGPT, ceea ce face mai important să verificați aceste alternative.

De ce să te mulțumești cu ChatGPT atunci când ai alternative mai bune pentru social media ChatGPT?

Să începem explorarea!

6 alternative ChatGPT pentru rețelele sociale

Internetul este plin de instrumente de inteligentă artificială, dar poate fi destul de dificil să găsești cea mai bună alternativă pentru ChatGPT, în funcție de cerințele tale, pentru rețelele sociale.

Deci, am efectuat munca grea pentru tine, așadar, iată cele mai bune 6 alternative ChatGPT pentru social media pe care orice brand sau creator de conținut ar trebui să le ia în considerare.

  1. ChatSonic
  2. Writesonic
  3. Poe de Quora
  4. Munch
  5. Automata
  6. Postly

Să analizăm fiecare alternativă ChatGPT detaliat.

ChatSonic

Primul de pe lista noastră de alternative ChatGPT pentru social media este ChatSonic, care este similar cu ChatGPT dar cu super-puteri⚡️. Este construit pe tehnologia GPT 3.5 și utilizează tehnologii precum NLP + ML pentru a automatiza procesele de generare de text și imagine.

imagine9.png

Acesta poate crea conținut text pentru postările de pe rețelele sociale și imagini unice AI care completează textul. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți călătoria dvs. pe rețelele sociale, ChatSonic vă poate ghida, începând din strategia de conținut și continuând cu crearea și distribuirea conținutului ⏳

ChatSonic poate face mult mai mult decât doar să creeze conținut cu ajutorul funcțiilor sale uimitoare.

1. Generați răspunsuri în timp real, factuale și relevante

Cu integrarea sa puternică cu Google, ChatSonic accesează doar informații factuale în timp real. Dacă sunteți încă nehotărât, ChatSonic include link-uri către sursele informațiilor utilizate în fiecare răspuns, permițându-vă să verificați veridicitatea acestora.

2. Modul Persona

Dacă creezi conținut pentru rețelele sociale pe un subiect specific, precum fitness-ul, și ai nevoie de o părere de expert, poți discuta cu avatarurile personalizate ChatSonic, cum ar fi un antrenor personal, un profesor de matematică, un consilier de carieră etc.

3. Artă AI uluitoare

Puteți să vă feriți de munca obositoare de a căuta fotografiile potrivite pentru postările dvs. pe rețelele sociale și să utilizați ChatSonic pentru a genera imagini unice create de inteligența artificială.

4. Comenzi vocale și răspunsuri

Interacționează cu ChatSonic prin voce pentru conversații mai rapide și mai productive.

5. Își amintește conversațiile

Activați butonul de memorie ChatSonic pentru a pune următoarele întrebări și dezactivați-l pentru a aborda un subiect nou.

6. Editați, distribuiți și descărcați conversațiile

Descărcați, editați și distribuiți conversațiile dvs. ChatSonic fără efort, pe care le puteți consulta ulterior, fără a fi nevoie de extensii suplimentare.

7. API

Economisiți ore întregi integrând ChatSonic în aplicațiile software existente cu ajutorul API-ului ChatGPT de la ChatSonic.

Aici este un ghid detaliat despre ChatSonic utilizarea ChatGPT API.

8. Extensie Chrome

Extensia ChatSonic este ca și cum ar funcționa cu magie pentru crearea de conținut pentru social media. Puteți crea postări captivante și răspunde la postările cu tendințe în doar câteva secunde.

 

9. Aplicația mobilă

Inspiratia poate veni din oriunde si oricand. Asa ca de ce sa nu ai o aplicatie mobila ChatSonic pentru a crea postari pentru retelele sociale oriunde te-ai afla?

10. Botsonic

Pe lângă toate acestea, odată cu introducerea Botsonic, ChatSonic a avansat un pas înainte pentru a face suportul clienților interesant. Botsonic încântă clienții cu răspunsuri inteligente și la obiect.

Exemple de ChatSonic pentru social media

Acum, aruncați o privire la câteva exemple ChatSonic pentru media socială.

1. Crearea calendarului de social media

imagine5.png

2. Generați imagini unice de AI pentru Instagram

imagine-17.png

3. Scrieți tweeturi virale folosind extensia ChatSonic pentru Chrome

imagine4.png

4. Generați răspunsuri instantanee la mesajele dvs. LinkedIn

imagine7.png

Prețurile ChatSonic

Puteți începe să utilizați ChatSonic instantaneu cu 10.000 de cuvinte gratuite când vă înscrieți pentru prima dată. Dacă aveți nevoie de mai mult, vă puteți abona la planul Pro cu doar 19 $/ lună și puteți beneficia de reduceri suplimentare pentru planuri anuale. În timp ce ChatGPT Plus începe de la 20 $/ lună, fără caracteristici suplimentare.

Când comparăm prețurile pentru ChatSonic și ChatGPT Plus, ChatSonic este un câștigător clar datorită prețurilor sale accesibile, fiind cea mai bună alternativă la ChatGPT pentru social media.

Writesonic

Writesonic este o destinație unică pentru toate nevoile tale de conținut. Este o unealtă de scriere AI care ajută companiile și persoanele fizice să creeze conținut pentru rețelele de socializare. Folosește algoritmi NLP avansați pentru a genera conținut de înaltă calitate, captivant și relevant în câteva secunde, transformându-l în una dintre cele mai bune alternative la ChatGPT pentru rețelele de socializare.

Utilizatorii pot crea diverse tipuri de conținut, cum ar fi titluri de postări pe rețelele sociale, articole de blog, anunțuri pe rețelele sociale, descrieri de produse și altele. În plus, Writesonic oferă sugestii de cuvinte cheie, optimizare de conținut și teste A/B pentru a rafina conținutul și a crește angajamentul.

Ce-i mai fain când folosești o unealtă de scriere AI, cum este Writesonic, ca alternativă ChatGPT pentru social media, este că nu trebuie să-i dai instrucțiuni. Writesonic are incorporat peste 70 de șabloane care sunt instruite să scrie. Deci trebuie doar să adaugi detaliile tale și, ta-daa, conținutul pentru social media este gata!

Caracteristici Writesonic

  • Dacă intenționați să lansați o nouă funcționalitate și nu aveți idee cum să o promovați, funcția de planificare a rețelelor sociale de la Writesonic este ideala pentru dvs.
imagine13.png
  • Deoarece fiecare platformă de social media este diferită, Writesonic oferă funcții specifice pentru firele de discuție Twitter, postările LinkedIn, descrierile Instagram, etc.
Imagine 8.png
  • Puteți, de asemenea, genera scripturi de video YouTube, introduceri, titluri și outline-uri folosind Writesonic.

Prețuri Writesonic

Prețurile sunt similare cu cele de la ChatSonic. Puteți începe gratuit cu 10.000 de cuvinte. Planurile plătite încep de la doar 19 dolari/lună pentru 100.000 de cuvinte, cu discount-uri suplimentare pentru planurile anuale.

Poe de Quora

Poe, "Platforma pentru Explorare deschisă", este o platformă exclusiv bazată pe iOS, creată pentru a oferi acces la diverse platforme de inteligență artificială conversațională.

Utilizatorii pot angaja conversații cu roboți de chat alimentați de inteligență artificială pe diferite teme, de la asistență în scris la aventuri culinare și dincolo. În esență, Poe este o aplicație de mesagerie centrată pe modele AI.

image10.png

Împreună, OpenAI și Anthropic furnizează tehnologia generativă de AI care alimentează Poe. În timp ce OpenAI, compania din spatele lui ChatGPT, este o organizație de cercetare axată pe avansarea AI într-un mod sigur și benefic. În schimb, Anthropic este o startup concentrată pe dezvoltarea sistemelor AI aliniate cu valorile și obiectivele umane.

În general, Poe oferă o modalitate unică și interesantă de a explora capacitățile inteligenței artificiale de conversație, iar utilizarea tehnologiei AI de vârf adaugă numai la atractivitatea sa, făcându-l o alternativă excelentă la ChatGPT pentru social media.

Caracteristici Poe by Quora

  • Cu Poe, puteți accesa simultan mai multe platforme de inteligență artificială conversațională, cum ar fi Sage, Claude, ChatGPT și Dragonfly.
imagine12.png
  • Quora dezvoltă o API pentru a permite programatorilor AI să conecteze în mod simplu modelele lor la Poe, simplificând astfel utilizarea platformei pentru ei.
  • Puteți descărca Poe ca aplicație iOS din Magazinul Apple.

Prețul Poe by Quora

În prezent, aplicația lui Poe este deschisă oricui dorește să o încerce, iar nu există informații concrete despre prețul acestei alternative ChatGPT pentru rețelele de socializare.

Este ChatSonic o alternativă mai bună la ChatGPT decât Poe de Quora? Poe este o alternativă bună la ChatGPT pentru rețelele sociale, dar nu cea mai bună. Este limitat doar la iOS și nu este accesibil utilizatorilor de Android. În plus, nu există versiuni pentru desktop, astfel încât este dificil de accesat pentru munca de birou. Dar ChatSonic este foarte accesibil cu o extensie Chrome, aplicație mobilă și API.

Munch

Reutilizarea este puternică, iar 94% dintre marketeri își repurpunează conținutul. Dar nu este ușor! Trebuie să lucrați câteva ore suplimentare pentru a selecta fragmentele potrivite de text sau video care pot fi impactante.

imagine1.png

Dacă creați o mulțime de conținut video de formă lungă, atunci Munch vă poate economisi ore suplimentare.

Munch este o alternativă la ChatGPT pentru social media care utilizează inteligența artificială generativă avansată și analitica de marketing pentru a extrage cele mai captivante, externe și impactante fragmente din videoclipurile tale de lungă durată.

Caracteristici Munch

  • Este o platformă de conținut video cu totul într-unul care ajută la editarea, generarea de subtitrări automate, publicare și distribuire.
  • Editarea videoclipurilor este ai-driven; nu este nevoie să vizionați întregul videoclip timp de multe ore.
  • Selectează bucăți convingătoare și angajante din videoclipurile lungi pentru a le repurpune pe platformele de social media. Inteligența artificială Video va asigura clipele și ajustarea cadrelor în funcție de fiecare platformă de social media.
  • Puteți publica videoclipuri în formă lungă și puteți reutiliza videoclipuri scurte direct din Munch.

Prețurile Munch

Puteți încerca Munch gratuit cu funcționalități limitate. Planul Pro are un preț de 49$/lună pentru a avea acces la toate funcționalitățile. Dacă sunteți o companie, prețurile personalizate ar fi cele mai potrivite pentru dumneavoastră.

Este ChatSonic o alternativă mai bună decât Munch la ChatGPT? Munch este o unealtă AI excelentă pentru reproiectare similară cu ChatGPT. Nu poate învinge ChatSonic. În timp ce Munch se concentrează doar pe reproiectare, ChatSonic se concentrează pe crearea de conținut, editare, optimizare a cuvintelor cheie, generare de imagini AI și multe altele.

Automat

În timp ce Munch este limitat doar la refolosirea videoclipurilor, Automata - o altă alternativă ChatGPT pentru social media optimizează întregul proces de refolosire, atât pentru text, cât și pentru video.

imagine14.png

Puteți reutiliza postările de blog și cărțile electronice ca postări LinkedIn, șiruri de Tweet-uri și buletine informative. În mod similar, puteți reutiliza și conținutul video.

Caracteristici automate

  • Automata vine cu șabloane de refolosire a conținutului care pot fi folosite pentru a converti postările lungi de blog în postări pe rețelele de socializare în câteva secunde.
  • Orice material text sau link YouTube poate fi refolosit cu Automata.

Prețuri automate

Puteți începe să utilizați Automata gratuit, fără nevoie de card de credit. Versiunea Pro începe de la 39 $/ lună pentru persoane fizice și 499 $/ lună pentru afaceri. De asemenea, puteți opta pentru un plan personalizat dacă doriți servicii de reprocesare făcute pentru dumneavoastră.

Este ChatSonic o alternativă mai bună la ChatGPT decât Automata? Automata este o inteligență artificială excelentă, similară cu ChatGPT pentru refolosirea conținutului, dar când vine vorba de crearea de conținut, editare, optimizare a cuvintelor cheie și generare de imagini AI, ChatSonic le depășește. În timp ce Automata este axată exclusiv pe refolosire, ChatSonic oferă o gamă mai largă de capabilități.

Postly

Postly este o platformă unică de marketing pe rețelele sociale, unde puteți planifica, proiecta și executa campanii la scară largă.

Puteți scrie cu ușurință copy pentru bloguri, anunțuri și e-mail-uri și edita imagini și videoclipuri. Nu doar crearea de conținut, puteți, de asemenea, optimiza fluxurile de aprobare a conținutului și procesul de publicare.

imagine3.png

Dacă sunteți o agenție de social media și lucrați cu mai mulți clienți, atunci opțiunea de încărcare în masă este o salvare pentru dvs. Cu o alternativă pentru ChatGPT pentru social media - Postly, puteți îmbunătăți angajamentul, conduce conversiile și îmbunătăți eficacitatea campaniilor de marketing.

Caracteristici Postly

  • Postly este integrat cu aproape fiecare platformă de social media, precum Twitter, LinkedIn, Pinterest, și multe altele, astfel încât poți publica conținut pe mai multe platforme de social media într-un singur clic.
  • Poți crea un calendar de conținut pentru social media pentru fiecare platformă individual sau pentru toate platformele în același timp.
  • Collaborează cu echipa ta și accelerează procesul de creare a conținutului.
  • În plus, Postly oferă instrumente de editare ușoare de utilizat pentru imagini și videoclipuri, un scurtător de link-uri pentru partajare ușoară, și analize de social media pentru a analiza performanța.

Prețuri Postly

Postly nu oferă un plan gratuit. Planurile plătite încep de la 9 $/ lună (pentru persoane fizice) și ajung la 299 $/ lună (pentru o agenție).

Este ChatSonic o altă opțiune mai bună decât Postly ca alternativă pentru ChatGPT? În timp ce Postly susține fiecare pas al creării de conținut pentru rețelele sociale, poate fi destul de costisitor dacă doriți să creați conținut la scară. Însă ChatSonic oferă acces la toate funcțiile sale încasând doar în baza numărului de cuvinte generate, făcându-l astfel o alternativă mai bună decât Postly pentru ChatGPT.

Alegeți alternativa potrivită ChatGPT pentru rețelele sociale

În ziua de astăzi, apar tot mai multe instrumente AI, cum ar fi ChatGPT, și poate fi destul de confuz să încerci să afli pe care să îl utilizezi. Cel mai bun mod de a găsi o alternativă ChatGPT pentru social media care să funcționeze pentru tine este să înțelegi de ce ai nevoie și apoi să vezi care opțiuni se potrivesc. Ah, și nu uita să verifici prețul și să te asiguri că funcțiile merită înainte de a te angaja la ceva.

ChatSonic este o combinație a celor mai bune caracteristici și a unui preț accesibil, făcându-l cea mai bună alternativă la ChatGPT pentru social media.

Articole relevante

Mai multe informatii >>