5 Alternative la Chatbase în 2023 care sunt antrenate personalizat cu ChatGPT

imagine1.png

Dacă căutați o alternativă la Chatbase, știți că puteți antrena ChatGPT cu propriile date și puteți construi un chatbot AI personalizat pentru site-ul dvs.

Au trecut acele zile în care discuția cu un chatbot părea că lovești un zid.

Cu capacitățile personalizate de ChatGPT integrate în chatbot-ul tău AI, poți să-ți imaginezi experiența clienților ca fiind A+++.

Și, desigur, având ChatGPT instruit pe datele dvs. pentru a servi clienții - puteți oferi o experiență mai bună clienților decât asta?

Am îndoieli!

În timp ce Chatbase a fost o alegere populară, acum începe să fie istorie! Acum poate te întrebi, "Care sunt cele mai bune alternative la Chatbase pentru a-ți îmbunătăți jocul chatbot-urilor?"

Ei bine, acest articol de blog îți răspunde la întrebare.

Pregătește-te să explorezi alți roboți de chat AI personalizați și antrenați ChatGPT pentru a găsi potrivirea perfectă pentru nevoile unice ale afacerii tale. Iată 5 alternative Chatbase din 2023 care revoluționează universul roboților de chat.

De la incredibilul Botsonic la puternicul Chatfuel, aceste alternative Chatbase te pot ajuta să-ți faci afacerea să zboare spre noi înălțimi.

Dar mai întâi, să înțelegem de ce aveți nevoie să optați pentru o alternativă la Chatbase.

Ce este Chatbase?

imagine2.png

Chatbase, un constructor de chatbot-uri AI, vă ajută să antrenați fără efort ChatGPT folosind datele unice ale dvs. și să le transformați într-un chatbot inteligent și interactiv, care poate fi integrat impecabil în site-ul dvs.

Acum, poate te întrebi cum să faci asta sau ce fel de date ai nevoie, nu-i așa? Ei bine, tot ce trebuie să faci este să încarci un document sau să partajezi un link către site-ul tău, și voilà!

Chatbase poate ajuta la dezvoltarea unui chatbot de ultimă generație conceput pentru a răspunde la toate tipurile de întrebări ale vizitatorilor referitoare la conținut. În plus, ajută la editarea prompt-ului de bază, numirea chatbot-ului, adăugarea trăsăturilor de personalitate și la învățarea de a răspunde.

Chatbase a fost o alegere populară pentru afaceri care doresc să creeze propriile lor chatbot-uri alimentate de AI fără să codeze. Cu toate acestea, ca în cazul oricărei platforme, există anumite limitări la Chatbase care ar putea face să luați în considerare alternative pentru a vă potrivi mai bine nevoilor dvs. Să le vedem.

De ce să alegi o alternativă la Chatbase?

În timp ce Chatbase a fost o alegere populară pentru companii care doresc să-și construiască chatboturi personalizate AI ChatGPT fără a codifica, aceste limitări fac să merite să se ia în considerare și alte alternative.

1. Opțiuni limitate de personalizare

În timp ce Chatbase oferă un cadru de bază pentru construirea chatbot-urilor, acesta lipsește de opțiunile de personalizare pe care multe alte platforme de construire a chatbot-urilor cu inteligență artificială le oferă. Acest lucru poate fi limitativ pentru afacerile care doresc să creeze un chatbot adaptat nevoilor și identității lor de brand.

2. Lipsește integrarea cu diverse aplicații

Chatbase nu oferă integrarea facilă cu multe dintre platformele populare CRM, de comerț electronic și social media, ceea ce poate împiedica capacitatea chatbot-ului dvs. de a servi ca un instrument eficient de comunicare și angajare.

3. Nu există opțiunea de a crea mai mulți roboți

Astfel, diferite companii ar avea nevoie de mai multe seturi de roboți de conversație - unul pentru utilizarea publică, unul pentru utilizarea internă a echipei și unul pentru clienții lor. În plus, evident că ar dori să personalizeze fiecare robot de conversație în funcție de persoana care va interacționa cu acesta - lucru pe care Chatbase pare să nu îl ofere în prezent.

5 alternative Chatbase pentru anul 2023, bazate pe ChatGPT și fără cod

  1. Botsonic
  2. Chatfuel
  3. Fini
  4. Ingest AI
  5. Yuma AI

1. Botsonic

Botsonic, alternativa revoluționară pentru Chatbase, fără cod, creată de Writesonic (și Chatsonic), permite oricui să creeze chatbot-uri AI personalizate fără cod în câteva minute, cu ajutorul puterii ChatGPT-4. Botsonic, constructorul de chatbot-uri AI cu ChatGPT, poate ajuta la crearea unei experiențe personalizate, interactive și rezistente la viitor pentru clienții tăi.

imagine4.png

Să explorăm caracteristicile cheie care diferențiază Botsonic și îl fac să fie alternativa finală la Chatbase.

Caracteristicile Botsonicului

Integrare fără efort

La revedere integrări complicate și experiențe de clienți neuniforme! Botsonic poate fi integrat cu ușurință în site-ul dvs. existent cu ajutorul unui script încorporat sau al unei chei API.

Botsonic oferă o gamă largă de integrări, cum ar fi Notion, Google Drive, pagini web separate, documente individuale și multe altele. În plus, acest constructor de chatbot AI oferă integrări pentru WhatsApp, Slack, Discord, Telegram, etc. (disponibile în curând)

Customizare fără egal

Cu opțiunile de branding flexibile ale Botsonic, puteți personaliza chatbotul dvs. AI ChatGPT pentru a se potrivi cu stilul unic și imaginea brandului dvs. de afaceri.

Aceasta poate ajuta la crearea unei apariții coezive și consistente pe întregul site și chatbot-ul, asigurând o imagine profesională care reflectă identitatea mărcii pe toate punctele de contact digitale.

Hiper-personalizare

Constructorul de chatbot-uri AI Botsonic, alimentat de GPT-4, poate fi antrenat pe datele dumneavoastră specifice, permițându-i să ofere răspunsuri personalizate și exacte clienților dumneavoastră.

Această abordare personalizată asigură faptul că chatbot-ul dumneavoastră AI are cele mai relevante informații pentru a aborda nevoile unice ale utilizatorilor și a îmbunătăți experiența lor generală.

Asistență 24/7

Cu un chatbot AI ChatGPT alimentat de către Botsonic pe site-ul dvs., puteți oferi asistență non-stop clienților dvs.

Nu numai că îmbunătățește satisfacția clienților, dar poate reduce, de asemenea, costurile operaționale cu până la 80%, deoarece nu mai trebuie să vă bazați pe o echipă mare de reprezentanți de serviciu clienți.

Face conversațiile mai plăcute

Capabilitățile avansate de procesare a limbajului natural (NLP) ale Botsonic permit chatbot-ului dvs. să înțeleagă și să interpreteze eficient limbajul uman.

Aceasta asigura conversatii fluente si captivante cu clientii tai, facand interactiunile lor mai naturale si asemanatoare cu cele umane.

Sprijin pentru mai multe limbi

Botsonic îți ajută să ajungi la o audiență diversă prin crearea de roboți de conversație care suportă mai multe limbi.

Mai mult decât atât, cu Botsonic, puteți depăși ușor barierele lingvistice și ajunge la o bază mai largă de clienți, asigurând o comunicare perfectă între diferitele regiuni geografice.

2. Chatfuel

Următoarea cea mai bună alternativă la Chatbase este Chatfuel. Acest constructor revoluționar de chatbot-uri AI fără cod ajută la dezvoltarea de chatbot-uri AI pentru a crește vânzările, a îmbunătăți suportul pentru clienți și a duce comunicarea la următorul nivel.

Se folosește GPT-4 de la Open AI pentru a construi roboți informatici de conversație inteligenti puternici, care pot răspunde la întrebări legate de afacerea ta, recomandând produse/servicii, și multe altele într-un mod conversațional și asemănător omului.

image5.png

Și cea mai bună parte - tot ce trebuie să faci este să adaugi informațiile de bază legate de afacerea ta și să conectezi mesageriile pe care le dorești, și uite! Inteligența artificială Chatfuel poate configura restul lucrurilor în câteva minute.

Interfața prietenoasă a utilizatorului de la Chatfuel, împreună cu funcționalitățile avansate, le oferă afacerilor posibilitatea de a crea chatbot-uri captivante, inteligente și personalizate care satisfac nevoile unice ale clienților lor.

Experimentați puterea Chatfuel și transformați interacțiunile cu clienții dvs. azi!

Prețuri Chatfuel

Chatfuel oferă două planuri de tarifare: Cresc și Enterprise

In Grow, beneficiezi de un trial gratuit de 14 zile și apoi costul este de $79/lună.

Pentru Enterprise, trebuie să programați o convorbire cu echipa de suport.

Botsonic vs Chatfuel
Chatfuel este o unealtă excelentă. Cu toate acestea, dacă doriți să creați roboți de chat AI complecși, Chatfuel nu este pentru dvs., deoarece capacitatea sa de procesare a limbajului natural (NLP) nu este atât de bună. Mai mult, uneori nu reușește să înțeleagă intrarea și nu răspunde. Cel mai important, când vine vorba de prețuri, Botsonic este mai accesibil decât Chatfuel.

3. Finalizat

Fini este un constructor de chatboturi AI de ultimă generație fără coduri, conceput pentru a furniza suport excepțional clienților prin utilizarea tehnologiei ChatGPT.

imagine6.png

Este o alternativă grozavă la Chatbase care ajută la transformarea bazei dvs. de cunoștințe într-un chatbot inteligent AI puternic și interactiv.

Și aici este cum - pur și simplu folosește linkul către baza dvs. de cunoștințe, pe care o furnizați, pentru a crea un chatbot AI Q&A interactiv, auto-servit 24/7 - pentru a furniza răspunsuri instantanee, creând o experiență plăcută care îi determină să revină pentru mai multe.

Prin utilizarea Fini, nu este necesară nicio integrare, astfel că clienții dumneavoastră vor primi răspunsuri instant la întrebările lor, creând o experiență plăcută care îi determină să revină.

Iată ce îl diferențiază pe Fini de ceilalți constructori de chatbot:

  • Capacitatea de a oferi o experiență umană
  • Permite configurarea tonului (alegeți între peste 20 de tonuri)
  • Ajută în ceea ce privește rutarea umană fără probleme
  • Susține integrarea gata făcută (Slack, Discord și altele)
  • Învață, evoluează și se adaptează afacerii tale.

Îmbrățișați puterea inteligenței artificiale și transformați-vă strategia de suport pentru clienți cu Fini astăzi.

Prețurile Fini

Fini oferă 3 planuri de preț:

  • Pachet de început - Gratuit - Oferă până la 50 de întrebări/lună gratuit
  • Avansat - 0,096 $/întrebare - Oferă până la 10k întrebări/lună
  • Enterprise - Întrebări nelimitate + Reduceri de volum

Botsonic vs. Fini
Nu există îndoială că Fini este o alternativă excelentă la Chatbase, dar, în comparație cu Botsonic, este dificil de utilizat și lipsește de opțiuni variate de personalizare. În plus, are timp de răspuns mai lent, ceea ce poate duce la o experiență mai puțin plăcută. Și suportă doar anumite limbi și uneori nu poate procesa cereri complexe, spre deosebire de Botsonic.

4. Integrează AI

IngestAI este o altă alternativă Chatbase care poate ajuta la îmbunătățirea eficienței afacerii dvs. cu un chatbot AI - care poate fi construit fără expertiză tehnică.

imagine3.png

IngestAI îți permite să creezi chatbot-uri AI personalizate care ajută angajații să fie informați, să ia decizii mai bune și să economisească timp. Prin utilizarea conținutului optimizat GPT, asistentul tău AI poate înțelege și răspunde la întrebările utilizatorilor, asigurându-se că echipa ta poate accesa informații vitale instantaneu. Cu IngestAI, poți:

  • Îmbunătățirea procesului de luare a deciziilor: Cu ajutorul unui asistent activat de AI la îndemâna lor, angajații dumneavoastră pot accesa rapid date importante, luând decizii informate fără a pierde timp cu căutări manuale.
  • Economisirea timpului: Chatbot-urile oferite de IngestAI automatizează sarcinile repetitive, eliberând timp valoros echipei dumneavoastră pentru proiecte mai strategice și mai eficiente.
  • Îmbunătățirea satisfacției clienților: Prin furnizarea de informații precise și instantanee clienților, asistentul dumneavoastră activat de AI contribuie la îmbunătățirea experienței generale a clienților.

IngestAI este un constructor de roboți de conversație AI ChatGPT fără cod, care permite oricui să creeze un roboții de conversație AI personalizat și instruit cu ChatGPT, pentru a îmbunătăți procesul de luare a deciziilor și pentru a optimiza operațiile.

Prețurile IngestAI

IngestAI oferă un trial gratuit care include 100 de cereri în setul de date WebChat de 100.000 de caractere (~ 50 pagini standard A4). În plus, IngestAI oferă 3 planuri de prețuri:

Pachet de pornire - 39 dolari/lună

Pro - $89/lună

Afaceri - 480 dolari/lună

Botsonic vs. IngestAI. Ingest AI nu permite utilizarea mai multor roboți, spre deosebire de Botsonic oferit de Writesonic. De asemenea, Botsonic oferă mai multe opțiuni de integrare în comparație cu IngestAI.

5. Yuma AI

Yuma AI este o alternativă ultimă la Chatbase care se integrează perfect cu software-ul de suport al biroului dvs., automatizând elaborarea de răspunsuri pentru agenții de suport pentru clienți. Această alternativă inovatoare la Chatbase este construită special pentru comercianții Shopify care utilizează Gorgias și își propune să revoluționeze modul în care afacerile gestionează întrebările clienților.

imagine7.png

Asistentul pentru bilete Yuma este conceput pentru a face procesul de asistență pentru clienți mai eficient și mai eficace. Iată o privire mai atentă asupra caracteristicilor sale:

  • Redactarea automată de răspunsuri AI
  • Instruiește și generează răspunsuri
  • Construiește o bază de cunoștințe personalizată
  • Menține tonul potrivit
  • Rezumă întreaga conversație
  • Suportă 15 limbi
  • Ajută la îmbunătățirea productivității
  • Suportă diverse integrări

Valorificați puterea Asistentului de bilete AI Yuma și revoluționați procesul dvs. de suport pentru clienți.

Prețul Yuma

Yuma oferă un trial gratuit de 7 zile. Aici sunt planurile oferite de Yuma:

  • Pachet de început - 39 $/lună
  • Pachet de început + - 95 $/lună
  • Pro - 195 $/lună
  • Enterprise - Personalizat

Botsonic vs. Yuma AI Botsonic suportă mai multe limbi și opțiuni de integrare comparativ cu Yuma AI. În plus, Botsonic este mai accesibil și oferă mai multe funcționalități.

Transformați-vă afacerea cu alternativa Chatbase - Botsonic

În concluzie, deși Chatbase a fost o alegere populară pentru afacerile care doresc să construiască chatbot-uri cu putere AI fără programare, este timpul să explorăm alte opțiuni care pot oferi o personalizare mai bună, mai multe integrări și o experiență generală îmbunătățită a utilizatorului.

Alternativele Chatbase enumerate în acest articol de blog, inclusiv Botsonic, Chatfuel, Fini, Ingest AI și Yuma AI, oferă diverse caracteristici și capacități pentru a se potrivi nevoilor unice ale afacerii tale.

Între aceste alternative, Botsonic iese în evidență ca fiind ultima alternativă Chatbase, oferind

  • Integrare fără efort
  • Personalizare fără egal
  • Hyper-personalizare
  • Asistență 24/7
  • Conversații captivante
  • Asistență pentru mai multe limbi.

Alegând constructorul de chatboturi Botsonic AI pentru afacerea ta, poți crea o experiență unică, interactivă și viitoare în fața utilizatorilor tăi.

Mai mult decât atât, puteți verifica acești 6 constructori de chatbot-uri AI pentru a vă îmbunătăți abilitățile de chatbot.

Aveți nevoie de mai multe opțiuni? Verificați primii 10 constructori de chatbot-uri AI fără cod.

Deci, la ce mai aștepți? Îmbunătățește-ți jocul chatbot și transformă-ți afacerea cu Botsonic astăzi!

Folosește Botsonic pentru a-ți construi propriul chatbot AI instruit de ChatGPT

Articole relevante

Mai multe informatii >>