Cele mai populare aplicații ChatGPT pentru mobil pe care merită să le încercați în 2023

imagine4.png

Automatizarea sarcinilor de rutină

Îmbunătățirea experienței clienților

Optimizarea procesului de creare a conținutului

Și mai mult... A devenit mai ușor!

ChatGPT a explodat pe internet, și nu e de mirare! Chatbot-ul incredibil alimentat de AI vine cu o mulțime de capabilități uluitoare. De la generarea postărilor de blog într-un timp foarte scurt la comportarea ca un expert în codare, există multe lucruri pe care le poți face cu ChatGPT.

Dar există o limitare majoră - ChatGPT poate fi utilizat doar pe desktop-uri prin intermediul site-ului său web. Voci din capul tău se gândesc probabil, "Oh, naiba!"?

Ei bine, nu vă faceți griji!

Cum a spus Travis Kalanick, „Fiecare problemă are o soluție. Trebuie doar să fii suficient de creativ pentru a o găsi”.

Dacă doriți să utilizați ChatGPT pe telefoane iOS sau Android, atunci aveți noroc! În această postare de blog, veți vedea cum să obțineți ChatGPT pe dispozitivele mobile, plus veți explora unele aplicații alimentate de ChatGPT și veți vedea de ce sunt o înlocuire excelentă pentru ChatGPT originalul. Așadar, să trecem la subiect!

Dar înainte să ne lansăm în 10 dintre cele mai populare aplicații ChatGPT pentru telefoane mobile, să vedem ce este ChatGPT.

Ce este ChatGPT?

ChatGPT de OpenAI este un chatbot AI dezvoltat de Sam Altman. Chatbot-ul AI incredibil de puternic este construit pe GPT-3.5 (Generative Pre-trained Transformer), un model de limbaj care utilizează învățare supervizată și de întărire pentru a genera răspunsuri când este prezentat cu o interogare.

Să explicăm în termeni simpli.

Mai întâi, să vedem ce este învățarea supervizată.

Presupunând că sunteți un mentor care îi învață pe studenți cum să scrie eseuri. Mai întâi, oferiți sute de eseuri mentorilor și le cereți să le citească și să le asimileze.

Aceasta va instrui mentatii in ceea ce privește stilul de scriere, tonul de voce si multe altele. Cu toate acestea, toate eseurile pot sa nu fie bune, astfel ca rezultatele mentatii pot fi mediocre.

Acum, acesta este locul unde învățarea prin consolidare cu îndrumare umană (RLHF) intră în imagine!

Ca mentor, vei oferi mentee-urilor feedback despre unde se pot îmbunătăți. Acest lucru va ajuta mentee-urile să-și păstreze abilitățile ascuțite în timp.

Asta este exact ceea ce se întâmplă când vine vorba de ChatGPT.

După obținerea unor cantități mari de date de pe internet, modelul produce rezultate care nu sunt întotdeauna perfecte. Formatorii umani oferă apoi feedback excelent pentru a rafina modelul și a-și îmbunătăți performanța.

ChatGPT este foarte ușor de utilizat. Aflați mai multe despre cum se utilizează ChatGPT aici.

Aplicația ChatGPT este concepută pentru a vă oferi o experiență interactivă și pentru a vă oferi răspunsuri cuprinzătoare la orice întrebare aveți.

Cel mai important lucru este să te concentrezi pe adăugarea unei invitații excelente. Până la urmă, rezultatul depinde de intrare. Este mai bine să folosești o afirmație în loc de o întrebare dacă vrei răspunsuri mai detaliate.

Există o aplicație mobilă oficială ChatGPT?

Din start, să stabilesc ceva - nu există o aplicație oficială ChatGPT pentru dispozitive Android sau iOS.

Deci, dacă doriți să utilizați chatbot-ul pe mobil, trebuie să accesați site-ul în browser; desigur, este o dezamăgire, dar este singura modalitate de a profita la maximum de funcțiile sale.

Dacă încă dorești să găsești o aplicație, nu-ți face griji - câțiva dezvoltatori au creat propriile lor versiuni ale ChatGPT ca aplicație mobilă. Poți descărca pur și simplu aplicația pe telefonul tău mobil și crea conținut în timpul deplasării!

Această postare pe blog enumeră câteva dintre cele mai bune aplicații mobile Chat GPT pentru a le verifica. Dar mai întâi, să vedem de ce ar trebui să optați pentru alternative ChatGPT.

De ce să alegi alternative la ChatGPT?

ChatGPT nu oferă o aplicație mobilă, deci este cel mai bine să căutați alternative. De asemenea, ChatGPT vine cu diverse limitări -

Nu putem furniza informații factuale

ChatGPT a fost instruit până în anul 2021 și, prin urmare, nu este capabil să genereze conținut factual sau să vină cu fapte curente.

Dacă cauți idei de conținut bazate pe cele mai noi tendințe și subiecte, ChatGPT nu este cea mai bună opțiune. Este ca și cum ChatGPT ar fi învățat câteva concepte și nu îți poate oferi altceva decât atât.

Dacă vizezi cele mai noi informații, tendințe și multe altele, căutarea opțiunilor ChatGPT este mai înțeleaptă.

Nu se pot genera imagini folosind IA

Bineînțeles, ChatGPT poate fi de mare ajutor când vine vorba de generarea de text, însă ce se întâmplă cu aspectul vizual? Ei bine, ChatGPT nu poate ajuta în acest sens!

Dacă doriți să generați vizualuri, mergeți la DALL-E de la OpenAI sau Midjourney. ChatGPT vă poate ajuta doar să creați prompt-uri de text pentru imagini pe care le puteți introduce în DALL-E sau Midjourney și să obțineți imaginile. Dar asta înseamnă să jonglăm prea mult între aplicații... și nu e distractiv!

Așadar, de ce nu alegeți o alternativă la ChatGPT care vă permite să creați imagini - și să vă salvați timp prețios?

Eroare "ChatGPT la capacitate maximă"

Imaginează-ți asta: trebuie să finalizezi un articol azi. Cu toate speranțele, te duci pe ChatGPT, iar site-ul îți arată un mesaj de eroare care spune, „ChatGPT este la capacitate maximă acum!”

Super frustrant, nu-i așa? Ei bine, așa este!

Se pare că ChatGPT a avut întreruperi din cauza unui număr mare de utilizatori și o încărcare excesivă a serverelor. Se pare că trebuie să găsești o altă opțiune foarte repede - pentru că ChatGPT nu te va putea ajuta întotdeauna.

Nu suportă comenzile vocale

ChatGPT nu este cu siguranță cea mai bună opțiune pentru tine dacă preferi conversațiile vocale. ChatGPT nu poate înțelege comenzile vocale nici răspunde ca Siri sau Google Assistant.

Deci, dacă doriți să economisiți timp prin comenzi vocale, este mai bine să căutați alternative la ChatGPT.

Acum, prezentăm cele mai bune alternative ChatGPT care au o aplicație mobilă pentru Android sau iOS sau ambele. Cu o aplicație mobilă ChatGPT, poți crea conținut automat din confortul canapelei tale.

10 cele mai populare aplicații ChatGPT pentru Android și iOS

Sunteți pregătit să descoperiți ce mai este în piața de aplicații ChatGPT? De la panouri intuitive la răspunsuri rapide, diverse aplicații mobile ChatGPT ar putea fi perfecte pentru dumneavoastră.

Dorești să vorbești cu o persoană anume? Sau ai nevoie de mai mult pentru banii tăi? Ai o mulțime de opțiuni - așadar pregătește-te să faci o selecție serioasă pentru a găsi cea potrivită nevoilor tale!

Fiecare dintre ele adaugă ceva special - așa că hai să ieșim și să începem să explorăm o aplicație ChatGPT pentru Android și iOS.

  1. ChatSonic
  2. Alissu: Chat cu Inteligență Artificială
  3. Rapid ChatGPT
  4. ChatOn - Chat cu Inteligență Artificială GPT-3
  5. Frank: Asistent AI de conversație
  6. Open Chat – GPT AI cu GPT-3
  7. Chat GPT: ChatGOD cu bază în GPT
  8. Open Chat: Aplicație Chatbot cu Inteligență Artificială
  9. Chat AI: Asistent personal cu Inteligență Artificială
  10. AI Chat: Chatbot de scriere

Gata să explorezi? Haide să începem!

ChatSonic

Începând lista este ChatSonic de Writesonic! Un nou chatbot cu inteligență artificială conversațională ieșit din comun - mult mai tare decât ChatGPT de OpenAI. Este asemănător cu ChatGPT, dar o versiune îmbunătățită cu 10x mai multe funcții - făcându-l o alternativă perfectă pentru ChatGPT.

Chatbot-ul avansat de Inteligență Artificială poate să-ți facă mintea să explodeze prin abilitatea sa de a crea căutări în timp real pentru date, imagini și voce. În plus, aplicația mobilă ChatSonic AI - ChatGPT folosește puterea ChatGPT-ului și ajută la crearea de conținut în timp real.

ChatSonic și-a lansat aplicația ChatGPT pentru Android. Utilizatorii iOS se pot înscrie pe lista de așteptare pentru a avea acces prioritar la aplicația ChatSonic pentru iOS.

Iată de ce trebuie să încercați acum aplicația ChatSonic:

  • Ușor de instalat.
  • Ajută la îmbunătățirea eficienței.
  • Crește instantaneu productivitatea și economisește timp, făcându-l cea mai bună alternativă ChatGPT pentru productivitate.
  • Vine cu o interfață prietenoasă și intuitivă pentru utilizator.

Mai mult decât atât, puteți verifica ChatGPT pentru comerțul electronic și a vedea cum revoluționează industria de ecommerce.

Pregătiți-vă să experimentați noua generație de tehnologie AI chatbot. Să explorăm adânc caracteristicile uimitoare oferite de aplicația mobilă ChatSonic pentru android:

  • Generați informații factuale la discreția dvs.

ChatSonic îți poate oferi informațiile de care ai nevoie! Folosind puterea Google și a procesării naturale a limbajului (NLP), aplicația ChatGPT pentru android îți oferă o perspectivă exactă și informații actualizate despre evenimentele interesante din orice domeniu, la îndemâna ta. Așa că nu mai trebuie să cari laptopul peste tot; pur și simplu descarcă cea mai bună aplicație Chat GPT - ChatSonic AI.

  • Sporiți-vă productivitatea cu comenzile vocale

ChatSonic are unele puteri superbe - mulțumită procesării limbajului natural (NLP). Poate înțelege comenzile tale vocale și poate vorbi înapoi cu tine ca un prieten AI - la fel ca Google Assistant sau Siri! Și cu aplicația ChatGPT pentru Android, tot ce trebuie să faci este să iei telefonul și să dai comenzi vocale.

  • Transformați cuvintele în arte digitale uimitoare

Dă frâu liber artistului din tine și creează artă digitală de neuitat pe drum cu aplicația mobilă ChatSonic. Cu ChatSonic, nu trebuie să fii un expert în tehnologie pentru a crea capodopere - de la ciudat la realistic, ChatSonic va asigura că lucrările tale ies în evidență în fața mulțimii. Vezi mai multe despre cum să folosești generatorul de artă AI ChatGPT.

  • Vorbiți cu propriul dumneavoastră asistent virtual

Deblocati puterea de a avea un asistent virtual la indemana - descarcati aplicatia mobila ChatSonic! Acest instrument de ultima generatie AI va furnizeaza confortul unei persoane reale fara cheltuieli suplimentare. De la problemele din relatii pana la pregatirea interviurilor de angajare, ChatSonic este aplicatia de chat pe care o cautati.

  • Pare a fi ca și cum ai avea un prieten cu care poți conversa în mod real

ChatSonic oferă o experiență atât de autentică, încât este greu de distins diferența. Cu chatbot-ul AI, nu va trebui să vă faceți griji că vă retrageți constant gândurile - chiar poate sesiza nuanțele în discursul dvs. Gata pentru o experiență de conversație ultimă? Descărcați aplicația mobilă ChatSonic.

Cazurile de utilizare a ChatSonic

ChatGPT încurajează blogging-ul: Puteți să-mi oferiți câteva idei pentru postări de blog despre <subiectul ales de tine>??

imagine1.jpg

Provocare ChatGPT pentru studenți: Acționați ca și cum ați fi Steve Jobs și ajutați-mă să vin cu un plan de afaceri privind ChatGPT pentru studenți.

imagine2.jpg

ChatGPT îți propune pentru rețelele sociale: Creează 5 idei de reeluri Instagram pentru a promova <subiectul> în rândul <publicului țintă>

imagine3.jpg

Prețuri ChatSonic

ChatSonic oferă un test gratuit unde aveți acces la 10.000 de cuvinte. Dacă doriți să generați mai multe, puteți alege un plan premium care începe de la 19 dolari pe lună.

Alissu: Conversații cu inteligența artificială

Următorul este Alissu - un alt chatbot AI bazat pe modelul GPT-3 al OpenAI.

Alissu răspunde fără efort la toate tipurile de provocări, iar între răspunsuri există întârzieri minime. Hai să descoperim câteva caracteristici interesante:

  • Obțineți răspunsuri la întrebările care vă stârnesc curiozitatea! Alissu este un adevărat expert în problemele de matematică și programare - dar poate răspunde și la alte întrebări.
  • Alissu poate fi, de asemenea, salvarea ta atunci când ai nevoie de ajutor pentru a te pregăti pentru un interviu de angajare sau pentru a finaliza o sarcină universitară. Chatbot-ul AI te poate ajuta cu scrierea.
  • Lăsați-i lui Alissu să facă munca grea pentru tine - pur și simplu explicați ce aveți nevoie și urmăriți cum creează cu ușurință un cod sau o cerere SQL.

Această aplicație ChatGPT este una dintre cele mai populare din Magazinul Google Play și îți oferă aceleași superputeri ca și versiunea reală. Și ghici ce? Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația și să începi să vorbești cu chatbot-ul AI!

Cu toate acestea, aplicația are și câteva dezavantaje. Să spunem că textele care îți cer să trimiți mesaje pe chatbotul AI sunt deseori tăiate. Soluția? Trimite texte mai scurte! Un alt issue este că aplicația afișează un număr mare de reclame.

Dacă doriți să evitați toate aceste probleme, puteți alege o altă aplicație ChatGPT - ChatSonic AI - care generează răspunsuri la viteze fulger. În plus, nu va deranja cu reclame din când în când. Nu este o soluție mai bună?

Chat Rapid GPT

Simțiți curiozitatea să încercați Rapid GPT - o interfață mică și drăguță, dar cu un potențial uriaș, construită folosind API-ul OpenAI.

Descărcați pur și simplu această aplicație ChatGPT, conectați-vă și pregătiți-vă să fiți uimiți. Este ca și cum ați avea o inteligență artificială la îndemână pentru tot felul de lucruri, similară chat-ului WhatsApp, cu excepția faptului că veți vorbi cu un robot!

Să verificăm câteva dintre caracteristicile sale:

  • Aplicația Rapid ChatGPT are grijă de tine, de la glume la ghicitori și povești.
  • În plus, au adăugat gamification! Vizionează câteva reclame și vei fi recompensat cu monede. Folosește-le pentru a obține răspunsuri nelimitate - dulce!

Puteți descărca Chat GPT: Rapid, similar cu ChatGPT, din Magazinul Google Play.

Cu toate acestea, Rapid ChatGPT nu este la fel de rapid pe cât sugerează numele său. Deci, dacă doriți răspunsuri instantanee, puteți utiliza alte aplicații ChatGPT, cum ar fi ChatSonic AI.

ChatOn - Chat AI cu GPT-3

ChatOn este un alt super chatbot AI bazat pe tehnologia GPT-3. Aplicația ChatGPT are o interfață simplă, ceea ce o face ușor de utilizat.

Iată câteva funcții interesante:

  • Un chatbot AI de încredere care poate da rapid răspunsuri la întrebări.
  • Beneficiați de un corector de încredere, în special când scrieți o scrisoare de afaceri sau o cerere de loc de muncă. Tastați textul și lăsați aplicația ChatGPT - ChatOn să se ocupe de restul!
  • Folosiți asistentul de scris AI pentru a compune un eseu sau chiar o poezie.

Cea mai bună parte? Este gratuit cu achiziții în aplicație și poți începe cu funcțiile de bază!

Descarcă ChatOn - aplicația ChatGPT este acum disponibilă în App Store și Google Play!

Mai mult decât atât, dacă căutați o aplicație ChatGPT care să vă ajute nu doar cu conținutul, puteți încerca să utilizați ChatSonic. De la generarea de conținut în timp real la imagini fascinante, vă poate ajuta cu totul.

Frank: Asistent de chat AI

Luând inspirație din Chat-ul GPT-3 al OpenAI, Frank îți oferă o mulțime de posibilități.

Hai să le explorăm:

  • Creați texte și voice-over-uri umane, reale, pe orice subiect; cum ar fi întrebări simple sau chiar poezii!
  • Generați imagini fascinante cu ajutorul Inteligenței Artificiale.
  • Ajută la elaborarea unor scenarii - un must-have pentru orice YouTuber sau blogger!
  • Schimbați, rescrieți sau reformulați orice răspuns instantaneu.

Pentru instalare pe dispozitivul dumneavoastră aveți nevoie de cel puțin 50 MB spațiu de stocare. Frank este disponibil atât în App Store, cât și pe Google Play.

Cu toate acestea, această aplicație ChatGPT - Frank - nu este sigură, deci este mai bine să nu furnizați lui Frank nicio informație personală sau confidențială. Acest lucru se datorează faptului că aplicația ar putea fi predispusă la a face comentarii nepotrivite sau obscene. Prin urmare, dacă vă preocupați de confidențialitate și doriți să fiți în siguranță, puteți opta pentru alte aplicații ChatGPT, precum ChatSonic AI.

Chat Deschis - GPT AI cu GPT-3

Iată o altă aplicație pentru mobil ChatGPT incredibil de puternică - Open Chat

Echipat cu tehnologie de vârf și un design inteligent, chatbot-ul AI poate ajuta la crearea de conversații în timp real cu un singur clic.

Să vedem în detaliu ce oferă Open Chat:

  • Niciun subiect nu este interzis - întreabă orice îți trece prin minte și vei primi răspunsuri rapide și precise.
  • Îți accelerează procesul de cercetare! Când ai nevoie de un răspuns urgent, dar nu vrei să cauți pe internet, să te bazezi pe Open Chat este cea mai bună soluție.
  • Valorifică chatbot-ul în scopuri de afaceri. Este perfect atunci când clienții și partenerii au nevoie de răspunsuri repetitive.

Mai mult decât atât, funcționează în siguranță fără să colecteze niciuna dintre datele tale. Poți descărca aplicația ușor din magazinul Google Play.

Open Chat vă poate ajuta doar cu întrebări bazate pe text. Dacă doriți o aplicație care să vă ajute cu imagini și multe altele, alegeți ChatSonic!

Chat GPT: un ChatGOD cu inteligență artificială bazat pe GPT

Următorul pe lista aplicației ChatGPT este Chat GPT: ChatGOD AI bazat pe GPT! Poate răspunde literalmente la toate întrebările tale în mod instantaneu.

Începerea este ușoară. După ce descărcați aplicația, aruncați o privire pe categorii. Găsiți subiectul care vă interesează cel mai mult. Apoi, introduceți întrebarea dumneavoastră și trimiteți-o chatbot-ului. În câteva momente, veți primi un răspuns. Răspunsul se bazează pe informațiile colectate de AI de pe internet.

Să vedem câteva caracteristici uimitoare oferite de Chat GPT: Inteligență artificială ChatGOD bazată pe GPT:

  • Ține minte conversația anterioară, acest lucru te va ajuta să eviți să întrebi chiar și robotul și să ai o conversație fluentă.
  • Creează imagini unice cu ajutorul inteligenței artificiale.
  • Setează o parolă complexă pentru a-i impiedica pe ceilalți să se uite la conversațiile tale.

Dar în prezent, este disponibil doar în Google Play. Deci, dacă utilizați iOS, trebuie să căutați alte alternative pe piață.

Chat GPT: ChatGOD bazat pe Inteligența Artificială GPT este disponibil doar pentru utilizatorii Android. Dacă sunteți utilizator iOS, puteți opta pentru alternative precum aplicația ChatSonic, care este disponibilă sub formă de aplicație ChatGPT pentru Android și are un iOS waitlist.

Chat deschis: Aplicație de chatbot AI

Următorul pas este Open Chat, un chatbot AI ultim bazat pe tehnologia GPT-3. Poate ajuta la automatizarea diverselor lucruri și la sporirea productivității instant.

Hai să aruncăm o privire la caracteristicile sale:

  • Aveți nevoie de un prieten virtual pentru a vă ține companie? Cu Open Chat, căutați mai departe! Conversați instantaneu cu robotul sprijinit de tehnologia GPT-3, fie pentru a trece timpul, fie pentru a primi sfaturi utile.
  • Puteți uita de cautările web plictisitoare - cu Open Chat, alimentat de GPT-3, puteți găsi ceea ce aveți nevoie mai repede ca niciodată.
  • Probleme cu scrierea? Nu mai trebuie să vă faceți griji! Nu vă mai faceți griji de greșelile de ortografie - Open Chat vă acoperă cu funcția sa de corecție automată.

Dar momentan, aplicația ChatGPT - Chat Deschis este disponibilă doar pe Google Play.

Aplicația ChatGPT - Conversația deschisă vine cu o interfață de utilizator confuză. Mai mult decât atât, aceasta lipsește de funcționalități suplimentare pe care ChatSonic le susține, de exemplu - recunoașterea vocală, mod personalitate și altele. Deci, dacă sunteți în căutarea unei aplicații care vă poate ajuta cu toate acestea, ChatSonic poate fi aplicația dumneavoastră preferată ChatGPT pentru mobil.

Chat AI: Asistentul personal AI

Nu ai cu cine să vorbești? Descarcă Chat AI - Asistentul perfect cu Inteligența Artificială!

Cu ajutorul GPT-3, Chat AI a fost creat pentru a vă oferi răspunsuri sensibile și pline de compasiune.

La fel ca orice altă aplicație, cum ar fi WhatsApp, tot ce trebuie să faci este să trimiți mesajul tău și să primești un răspuns rapid instantaneu.

Aici sunt avantajele Chat AI:

  • Comunicați instantaneu cu un bot! Puteți vorbi despre orice în lume și primi sfaturi grozave de la asistentul tău virtual.
  • Obțineți rezultate uimitoare și rapide. Este greu să distingeți Chat AI de o persoană reală atunci când vorbiți cu el!
  • Vine cu o interfață intuitivă și este foarte ușor de utilizat.

Aplicația ChatGPT poate fi descărcată gratuit din App Store. Cu toate acestea, dacă sunteți utilizator de android, puteți utiliza alte aplicații ChatGPT, cum ar fi ChatSonic AI.

AI Chat: Scrierea Chatbot-ului

Aveți probleme în a scrie un text atrăgător și vă doriți să aveți pe cineva pentru a vi-l analiza și pentru a vă oferi sugestii sau feedback?

Dorința ta s-a îndeplinit! AI chat este un chatbot care te poate ajuta cu scrisul.

Să vedem cum poate ajuta:

  • Chat-ul AI poate fi ghostwriter-ul tău! Fie că e vorba de scrierea unei scrisori de intenție, a unui eseul lung sau a unui poem, chatbot-ul poate să facă totul.
  • Chatbot-ul AI poate să îți analizeze lucrarea de scriere și să ofere feedback privind eventualele greșeli. Deci, acest instrument poate fi o adiție minunată dacă ești scriitor.
  • Poate să acționeze ca prietenul tău virtual și să îți ofere răspunsuri umane.

Dar dacă căutați o unealtă care vă poate ajuta cu alte lucruri în afară de scris, atunci alegeți ChatSonic AI. De la generarea de conținut în timp real la imagini AI, vă poate ajuta cu totul.

Descărcați aplicația ChatGPT pe telefonul dvs. mobil

Folosirea ChatGPT pentru aplicații mobile pe dispozitive Android și iOS a devenit mult mai ușoară.

Corect?

Gata să te arunci adânc în lumea captivantă a roboților de conversație AI? Verifică peste 110 exemple cele mai bune de ChatGPT ca să vezi cum oamenii fac uz de aplicațiile ChatGPT la maximum.

Pune mâna pe cea mai bună aplicație de chat GPT - ChatSonic AI și lasă-ți imaginația să curgă! ChatSonic AI depășește toate limitările ChatGPT și oferă un chatbot IA conversațional care acționează ca asistent personal.

Articole relevante

Mai multe informatii >>