Top 30 alternative ChatGPT care îți vor lua mințile în 2023 (gratuite și plătite)

AI-Wars-ChatGPT-Alternatives (1).png

ChatGPT este impresionant, generând rezultate uimitoare pentru codificare, crearea de povești și producerea unor poeme, cântece, articole captivante și multe altele. Căutați alternative la ChatGPT cu funcții suplimentare? Aveți noroc!

Ești obosit de răspunsurile învechite ale ChatGPT, întârzieri sau îți dorești mai multă funcționalitate? Hai să îmbunătățim experiența ta de conversație cu inteligența artificială.

Au apărut numeroase instrumente similare cu ChatGPT, odată cu progresul tehnologiei, ceea ce face dificilă alegerea. Dar nu vă faceți griji; am cercetat cele mai bune alternative pentru diferite utilizări, cum ar fi crearea de text, căutarea informațiilor, programarea și vizualizarea. Evaluările noastre acoperă beneficii, caracteristici, limitări și comparații.

Pregătiți-vă să vă legați centurile pentru o călătorie sălbatică - pe măsură ce explorăm aceste alternative la ChatGPT, împărțite pe categorii, care sunt gata să vă uimească în anul 2023!

De ce să alegeți o alternativă la ChatGPT?

Deși este vorba de oraș și unelte incredibile, ChatGPT are propriile sale limite:

  1. ChatGPT nu poate genera date în timp real deoarece a fost instruit cu date din și înainte de 2021.
  2. Nu poate genera vizualuri sau artă AI.
  3. În plus, nu poate primi comenzi vocale sau genera răspunsuri vocale.
  4. Datorită traficului intens, de cele mai multe ori, atunci când încercați să accesați ChatGPT, aceasta poate afișa un mesaj de eroare care spune că ChatGPT este la capacitate maximă sau nu este disponibil.
  5. Multe add-on-uri, cum ar fi integrarea cu Gmail, Twitter, Instagram, etc nu sunt disponibile atunci când utilizați ChatGPT.
  6. Versiunea ChatGPT Plus costă 20 $/lună, bani pe care nu toată lumea îi poate permite să-i plătească. Aflați mai multe despre ChatGPT Plus și caracteristicile sale.

Și de aceea, alternativele ChatGPT intră în imagine.

Gata să te arunci în adâncuri?

Sau săriți la folosirea celei mai bune alternative ChatGPT acum!

30 Cele mai bune alternative la ChatGPT care îți vor lua mințile  

În funcție de necesitățile dvs., am discutat despre următoarele 30 de alternative la ChatGPT în acest blog:

  1. Chatsonic
  2. OpenAI playground
  3. Jasper Chat
  4. Bard AI
  5. LaMDA (Modelul de limbă pentru aplicații de dialog)
  6. Socratic
  7. Bing AI
  8. DialoGPT
  9. Generarea naturală a limbajului Megatron-Turing
  10.  Chatsonic pe Opera
  11.  NeevaAI
  12.  Tabnine
  13.  Codewhisperer Amazon
  14.  Elsa Speaks
  15.  Bloom
  16.  DeepL Write
  17.  YouChat
  18.  Perplexity
  19.  Elicit
  20.  Chinchilla
  21.  Replika
  22.  Character AI
  23.  Poe by Quora
  24.  Botul Slack Chatsonic
  25.  CoGram
  26.  Otter
  27.  Botsonic
  28.  LLaMA de Meta
  29.  Alternativa ChatGPT Deepmind a lui Elon Musk

Să aruncăm o privire detaliată asupra fiecărei alternative plătite și gratuite ChatGPT de mai sus...

Alternative pentru ChatGPT în scriere

Alegerea alternativei perfecte la ChatGPT pentru nevoile dvs. de creare de conținut este ca și clasicul conundrum de a încerca să alegeți costumul de baie perfect: este doar o chestiune de preferință personală.

Fiecare platformă este unică, având propriile puncte forte și slabe. Pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie, iată câteva alternative la ChatGPT pentru scriere pe care le puteți lua în considerare:

Chatsonic

Chatsonic de la Writesonic este soluția finală pentru toate cerințele dvs. de inteligență artificială conversațională. Alimentat de GPT-4, Chatsonic este conceput pentru a aborda limitele ChatGPT, oferind date în timp real, căutări de imagini, voce și o mulțime de capacități de creare de conținut. Din momentul lansării Chatsonic, se situează pe Google ca cel mai bun alternativ la ChatGPT din întreaga lume.

Chatsonic, cel mai avansat AI asemănător lui ChatGPT, combină cunoștințele unui înțelept, abilitățile de conversație ale unui terapeut, ironia unui comedian profesionist, capacitatea unui specialist în știința datelor de a rezolva probleme, și creativitatea unui scriitor. În plus, nu obosesc niciodată, nu uită conversația, și nu provoacă momente de stânjeneală.

Posibilitățile cu Chatsonic sunt nelimitate.

Să vedem principalele caracteristici ale Chatsonic

  1. Scrieți conținut factual, inclusiv subiecte în timp real. Chatsonic este integrat cu Graficul de cunoștințe Google pentru a furniza un conținut de ultimă oră și în tendință cu privire la orice subiect dat.
  2. Utilizați modul personalitate pentru a personaliza experiența chatului AI. Puteți vorbi cu 13+ personaje diferite, cum ar fi traducător, interviuator, ghid de călătorie, antrenor motivațional, comediant și multe altele.
  3. Conversia textului în artă AI frumoasă și unică folosind două modele diferite, respectiv difuziune stabilă și DALL-E, în interiorul panoului de control Chatsonic.
  4. Această pagină web, la fel ca ChatGPT - Chatsonic, poate citi înapoi răspunsuri la fel ca Siri sau Google Assistant, pe lângă înțelegerea comenzilor vocale.
  5. O memorie ChatGPT-like care își amintește conversațiile, tonul de voce și limbajul. Fiecare dintre conversațiile dvs. sunt salvate pentru orice asistență ulterioară.
  6. Un API alimentat de GPT-4 cu capacități ChatGPT și mai mult. Accesul API Chatsonic vă permite să legați rapid și simplu Chatsonic de software-ul dvs. existent, oferind o experiență lină pentru utilizator.
    (Aflați cum să faceti bani folosind API-ul Chatsonic în mod ușor)
  7. Extensia Chrome Chatsonic vă permite să utilizați capacitățile de inteligenta artificiala generative oriunde și oriunde pe web. De la rezumatul firelor Gmail, la răspunsurile la mesajele LinkedIn și Twitter și crearea unui post social dintr-un blog de pe web, până la rezumatul întregilor documente, extensia Chrome ChatGPT-like acționează ca asistentul dvs. personal în mișcare.
    (Vedeți cele mai bune cazuri de utilizare a extensiei Chrome Chatsonic)
  8. Accesați Chatsonic în confortul canapelei sau atunci când vă deplasați. Aplicația Chatsonic pentru Android este ca ChatGPT - ușor de utilizat și susține toate funcțiile Chatsonic. Pentru zilele în care nu intenționați să vă deschideți laptopul, dar aveți nevoie să finalizați multă muncă, aplicația Chatsonic este salvarea vieții.
  9. La fel ca AIPRM are o bibliotecă de impulsuri pentru impulsuri ChatGPT, piața de impulsuri Chatsonic oferă impulsuri impresionante ChatGPT gratuit. Nu trebuie să descărcați o extensie sau să plătiți în plus pentru a utiliza acest lucru.
  10.  Pentru mărci și afaceri care caută să-și îmbunătățească experiența clienților, Chatsonic a introdus Botsonic. Botsonic este un constructor de chatbot AI fără cod, care ajută mărcile și afacerile să-și pregătească ChatGPT pe propriile lor date și pe baza lor de cunoștințe pentru a oferi #1 experiență personalizată a clienților cu capacitatea ChatGPT.

Încercați această alternativă de ChatGPT gratuit

Puteți utiliza Chatsonic pentru o varietate nelimitată de cazuri de utilizare. Explorați mai multe despre cum să utilizați ChatGPT?

De asemenea, verificați peste 215 prompt-uri ChatGPT pentru diferite situații și cazuri de utilizare. Puteți să le copiați și să le lipiți pe ChatGPT sau Chatsonic pentru a genera răspunsuri uimitoare.

Prețurile Chatsonic

Chatsonic este disponibil pe Writesonic pe planuri de încercare gratuite și plăți pentru planurile lungi. Puteți obține 10.000 de cuvinte premium gratuite la înscrierea pentru testare. Puteți utiliza ușor soldul dvs. de cuvinte existent dacă doriți să generați mai multe pe Chatsonic.

Mai mult decât atât, dacă doriți să optați pentru un plan premium, acestea încep de la 19$/lună și vă oferă 100.000 de cuvinte premium pe lună.

Nu face acest lucru din Chatsonic unul dintre cele mai bune alternative la ChatGPT disponibile?

Pentru mai multe informații despre acest lucru, consultați planurile de prețuri Writesonic!

Ascultați părerile utilizatorilor

Chatsonic a cucerit deja inimile multor utilizatori. Să vedem ce spun aceștia.

ChatSsonic a fost de asemenea menționat pe platforme populare cum ar fi Make Use Of, Analytics India Mag, India Today, Indian Express și Exchange4media.

ChatGPT vs Chatsonic: Este Chatsonic într-adevăr o alternativă bună pentru ChatGPT?

Atât Chatsonic cât și ChatGPT sunt instrumente AI care fac furori pe internet.
Dar dacă încă te întrebi cum se diferențiază Chatsonic de ChatGPT, să-ți prezentăm în câteva cuvinte cele mai importante aspecte:

1. Graficul de cunoștințe Google - Chatsonic are susținerea Google, astfel încât poate
genera informații actualizate și relevante. Cu toate acestea, ChatGPT nu o face.

2. Integrarea cu difuzarea stabilă și DALL-E - În timp ce ChatGPT nu are capacități de generare a artei cu AI (cu excepția prompturilor), Chatsonic poate genera imagini AI în chat însuși folosind modele de generare a artei AI, cum ar fi difuzia stabilă și DALL-E.

3. Selecția personajului - În timp ce este necesar să furnizezi o prompt pe ChatGPT pentru a-l face să se comporte într-un anumit personaj, Chatsonic are deja o listă de personaje cum ar fi un poet, traducător, antrenor de fitness, etc. Trebuie doar să selectezi unul și să începi să vorbești.

Înregistrați-vă gratuit pe Chatsonic!

Loc de joacă OpenAI

Această alternativă ChatGPT este asemănătoare cu o versiune demo a ChatGPT. OpenAI oferă GPT3 și alte modele, astfel încât utilizatorii să poată să încerce ușor diferite cazuri de utilizare.

OpenAI Playground nu este destinat utilizatorului obișnuit, însă este o modalitate excelentă pentru cei blocați de ChatGPT să descopere funcțiile sale avansate. Pe web, funcționează asemenea ChatGPT și permite utilizatorilor să experimenteze cu diferite modele de limbaj.

Locul de joacă este tehnic de utilizat, având funcții cum ar fi setarea temperaturii, penalizarea frecvenței, numărul de simboluri, secvențe de oprire, etc.

open-ai-playg (2).png

Să aruncăm o privire asupra principalelor funcții ale Open AI Playground:

  1. Mare precizie și viteză.
  2. Diferite tipuri de modele de limbă disponibile pentru a fi alese.
  3. Flexibil astfel încât să poți experimenta cu ușurință.
captură de ecran (1).png

Prețurile OpenAI Playground-ului

OpenAI poate fi utilizat gratuit la început (după crearea unui cont), dar în cazul unui consum ridicat, va trebui să optați pentru un abonament premium.

OpenAI este antrenat pe milioane de date și este extrem de performant. Dacă vrei să îl testezi și să vezi cum funcționează, poți face asta, dar în final ai nevoie de o soluție care să îți ofere răspunsuri exacte la întrebările tale fără să înconjoare problema sau să descoperi ce prompturi să oferi. Și aici intervin Chatsonic și Writesonic!

Jasper Chat

Jasper este o unealtă software de scriere AI care reprezintă o alternativă decentă la ChatGPT (nu literal). Cunoscut anterior sub numele de Jarvis, este una dintre cele mai utilizate unelte de scriere AI disponibile pe piață, alături de Writesonic, și este ideală pentru companiile care trebuie să genereze conținut de înaltă calitate într-un timp scurt.

Jasper Chat, lansat de Jasper, este o nouă interfață de chat care ajută la crearea de conținut în mod eficient. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, ajută la obținerea unor rezultate medii.

captură de ecran4.png

Să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici ale Jasper Chat:

  1. Capacitatea de a răspunde la întrebări până în vara anului 2021. Jasper a fost instruit să proceseze o cantitate mare de conținut din 2021 și dinainte. Deci, poate oferi informații despre subiecte dinaintea acestei perioade.
  2. Interfață similară cu ChatGPT. O interfață simplă le oferă utilizatorilor acces facil la conversații cu inteligența artificială.
  3. Permite conversații continue. Jasper Chat poate să-și amintească conversațiile anterioare și oferă un context mai bun pentru conversațiile următoare.
Jasper-Chat (1).png

Prețuri pentru Jasper Chat

Cu toate acestea, spre deosebire de Chatsonic, Jasper Chat nu poate oferi conținut factual, actualizat, selectare de personalitate, comenzi vocale, generare de artă digitală sau acces la API. Vedeți o comparație detaliată între Writesonic și Jarvis pentru a vă face o idee cine este mai bun în funcție de cerințele dvs.

Alternative la ChatGPT de la Google

În ultimii ani, Google a lansat diferite proiecte de inteligență artificială conversațională, majoritatea fiind în faza de testare sau cercetare. Ultimele lor inteligențe artificiale, similare cu ChatGPT, sunt cele mai recente dezvoltări.

Iată o listă cu cele mai importante:

Bard AI

Cea mai nouă și revoluționară aplicație de chatbot alimentată de AI a Google, similară cu ChatGPT, Bard AI, este dezvoltată cu ajutorul platformei lor de AI existentă, numită LaMDA; este un serviciu experimental de inteligență artificială conversațională care promite să aibă un impact semnificativ asupra lumii AI.

LaMDA revoluționează capacitățile de procesare a limbajului natural Bard prin permiterea înțelegerii și răspunsului la intrările utilizatorilor cu o precizie mai mare, eliminând restricția de a avea date limitate la un an specific.

Să aruncăm o privire peste principalele funcționalități ale lui Bard AI:

  1. Google susține că Bard poate genera texte și răspunde la întrebări.
  2. Nu este limitat în ceea ce privește cunoștințele până la un anumit an specific.
  3. Acest nou proiect de chatbot AI conversațional de la Google este cunoscut și pentru a rezuma texte.

Prețurile Bard AI

Deoarece acesta este un proiect experimental, Google nu a anunțat încă prețurile. Începând cu data de 6 februarie 2023, este disponibil pentru testare limitată, urmând să fie disponibil pentru utilizare mai largă mai târziu în acest an.

Imagine-108 (1).png

ChatGPT Vs. Google Bard

Aceia care doresc să profite de un chatbot cu inteligență artificială ar trebui să ia în considerare atât ChatGPT, cât și Bard. În timp ce ar putea oferi caracteristici similare, Bard se diferențiază datorită conexiunii sale cu gigantul tech Google.

Cu buzunarele adânci şi resursele extinse ale Google în spatele său, Bard are acces la modele de limbaj şi tehnologii de ultimă generaţie, conducând la răspunsuri şi date extrem de precise. Fie că căutaţi un serviciu de asistenţă pentru clienţi de încredere sau analize robuste, Bard merită să fie luat în considerare.

Însă Bard este încă în curs de dezvoltare și există mai puțină claritate cu privire la cazurile sale de utilizare sau la dezvoltările viitoare. Cu toate acestea, există deja o unealtă disponibilă pe piață, cu o inteligență artificială similară cu ChatGPT și suport Google în ceea ce privește informațiile actualizate - Chatsonic!

Oare este Chatsonic cu adevărat o alternativă mai bună la ChatGPT decât Bard AI?
Chatsonic oferă nu doar puterea ChatGPT și Google, ci și o bibliotecă de peste 100 de șabloane pentru crearea de conținut. Dacă nu doriți să așteptați luni pentru accesul la Google Bard și sunteți dornici să testați o alternativă la ChatGPT cu graful de cunoștințe Google care oferă răspunsuri actualizate, înregistrați-vă acum pentru Chatsonic.

LaMDA (Model de Limbaj pentru Aplicații de Dialog)

O altă alternativă excelentă la ChatGPT este LaMDA, dezvoltată de Google. Acesta este dezvoltat cu 137 de miliarde de parametri și este pre-antrenat în peste 1,56 trilioane de cuvinte din documente publice disponibile pe web și în date de dialog.

LaMDA este considerată o revoluție în lumea PNL (Procesarea Naturală a Limbajului). Modelul revoluționar este ajustat fin în funcție de trei metrici: Calitate, Siguranță și Fundamentare.

Captură de ecran 5.png

LaMDA, un sistem de dialog alimentat de IA de la OpenAI. Acest instrument poate lua un input în limbaj natural și poate genera o răspuns care este conștient de context, coerent și natural. LaMDA are, de asemenea, o înaltă capacitate de a răspunde la întrebări suplimentare, ceea ce îl face o alternativă bună la ChatGPT.

Să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici ale LaMDA:

  1. LaMDA are abilitatea de a înțelege întrebări și discuții complexe care acoperă o gamă largă de subiecte.
  2. Acest model a fost perfecționat cu ajutorul a 1,56 trilioane de cuvinte și un impresionant 137 miliarde de parametri.
  3. În timpul fazei de ajustare fină, LaMDA este antrenat să execute atât sarcini de generare, cât și de clasificare, urmărind să garanteze cel mai pertinent, excelent și, cel mai important, răspuns sigur.
LaMDA.png

Prețurile LaMDA

LaMDA este disponibil pentru testare în Laboratorul de Teste AI al Google. Trebuie să vă înregistrați și să vă alăturați listei de așteptare pentru a descărca aplicația pe Android sau iOS.

LaMDA lipsește anumite caracteristici importante pe care le oferă alte alternative la ChatGPT, cum ar fi Chatsonic. În plus, este dificil de accesat.

Socratic de la Google

Acesta este foarte prietenos pentru copii!

Cu Socratic, elevii pot să introducă pur și simplu întrebările lor școlare și primesc un răspuns asemănător unui om, împreună cu ilustrații amuzante pentru a explica mai bine lucrurile.


Aplicația, disponibilă atât pe App Store, cât și pe Google App Store, include chiar și o caracteristică care le permite copiilor să scanereze foile de lucru și să primească răspunsuri special adaptate. Însă aceasta nu va redacta eseuri sau povestiri.

socratic 4.png

Să vedem principalele caracteristici ale Socratic:

  1. Generează răspunsuri atunci când i se dă o întrebare
  2. Răspunsurile implică unele grafice pentru a ajuta la înțelegere
  3. Disponibil ca aplicație atât pentru Android, cât și pentru iOS
socratic 5.png

Prețurile Socratic

Socrates este disponibil la prețul de $4,99 pe lună pentru primul copil, și apoi cu 50% reducere pentru fiecare copil în plus! Pentru școli, costul este de $99 pe an școlar sau doar $99 pe lună pentru întreaga școală.

Deoarece Socratic este destinat copiilor, oferă numai un set limitat de caracteristici. În timp ce Chatsonic are cazuri de utilizare mult mai bune pentru afaceri, edtech, sănătate și multe altele.

Alternative ChatGPT oferite de Microsoft

Asemănător cu Google, Microsoft a experimentat și ea cu o serie de modele AI puternice când vine vorba de inteligența conversațională. Iată câteva site-uri care îi fac concurență acerbă lui ChatGPT și care provin de la Microsoft:

Microsoft Bing AI

Microsoft a implementat recent Inteligența Artificială în motorul său de căutare, acum numit Bing AI.

Bazat pe un model de limbă larg de la OpenAI, care este mult mai puternic decât ChatGPT și GPT-3.5, Bing AI este conceput în mod special să ducă căutarea la următorul nivel și a fost adaptat pentru a maximiza viteza, precizia și eficiența. Acesta utilizează învățările cheie și progresele din predecesorii săi pentru a asigura utilizatorilor cele mai bune rezultate posibile.

Microsoft a introdus navigatorul lor Edge cu noi capacitate îmbunătățite cu inteligența artificială numite "Chat" și "Compose". Acest avans este în plus față de instrumentul lor existent Bing. Mai mult, recent, Microsoft a lansat și aplicații mobile Bing și Edge pentru utilizatorii Android și iOS.

Bing (1).png

Verificați cele mai bune 9 alternative Bing AI pe care le puteți încerca în 2023.

Hai să aruncăm o privire asupra funcțiilor principale ale lui Bing AI:

  1. Bing oferă utilizatorilor posibilitatea de a pune întrebări cu până la 1000 de cuvinte și de a primi răspunsuri alimentate de AI.
  2. Are capacitatea de a procesa interogări complexe și de a căuta informații mai rapid.
  3. Dacă ChatGPT-ului de la Bing nu poate oferi un răspuns direct la întrebarea dvs., vă va oferi o selecție de rezultate relevante.

Prețurile Microsoft Bing AI

Niciun cost inițial. Plătiți doar când folosiți. 1000 de tranzacții sunt gratuite pe lună.

imagine-109.png

ChatGPT vs. Bing de la Microsoft

Cu ajutorul unei soluții cu inteligență artificială similare chatbot-ului GPT, Microsoft a dezvoltat o abordare unică pentru utilizarea capacităților OpenAI. Această metodologie se numește modelul Prometheus.

Oferește rezultate mai precise, actualizate și personalizate împreună cu securitate îmbunătățită. Procesul utilizat aici valorifică în cea mai mare măsură puterea OpenAI.

Deși Bing este încă în lucru, și există mai puțină precizie cu privire la aplicațiile sale sau dezvoltările viitoare, există o unealtă pe piață care oferă o inteligență artificială similară cu ChatGPT și graful de cunoștințe Google - Chatsonic!

Este Chatsonic o alternativă mai bună la ChatGPT decât Bing?

Dacă căutați o soluție rapidă la problemele de creare a conținutului dvs. care vă oferă acces la rezultatele cele mai recente ale căutării, atunci Chatsonic este opțiunea ideală pentru dvs. Nu numai că folosește puterea lui ChatGPT și Google, dar are și o impresionantă bibliotecă de peste o sută de șabloane (pe Writesonic) din care puteți alege! Nu așteptați luni pentru accesul la Bing - obțineți acum Chatsonic și începeți să creați conținut uimitor!

DialoGPT

DialoGPT-ul Microsoft este un model de generare a răspunsurilor la dialog pre-antrenat la scară largă, creat în mod specific pentru conversații multiturn. Este una dintre cele mai bune alternative la ChatGPT de pe piață.

DialoGPT este un sistem semnificativ pre-antrenat pentru a produce răspunsuri care pot fi utilizate în mai multe schimburi de dialog. A fost antrenat cu un număr imens de 147 de milioane de conversații multi-turn din firurile de dialog Reddit, colectate în perioada 2005-2017.

dialogpt (3).png

Să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici ale DialoGPT:

  1. Frazele pe care DialoGPT le construiește sunt remarcabil de variate și includ detalii legate de promptul original, la fel ca și ieșirile GPT-2.
  2. Microsoft subliniază că DialoGPT este mai conversațional, energic, adesea plin de umor și, de obicei, destul de animat - ceea ce ar putea fi potrivit pentru scopul pe care îl luați în considerare.
captură de ecran2.png

Prețurile DialoGPT

Deoarece acesta este un nou lansament și un model de limbă mare (care de obicei este greu de găsit), nu există informații concrete disponibile referitor la structura de prețuri.

Aruncă o privire la depozitarul original DialoGPT pentru a afla mai multe.

Însă, DialoGPT nu suportă funcții precum căutarea vocală, răspunsul vocal sau personajele. Pentru a utiliza acestea, încercați Chatsonic acum!

Generare naturală de limbaj Megatron-Turing

NVIDIA și Microsoft au produs unul dintre cele mai mari modele de limbaj cu 530 de miliarde de parametri - Megatron-Turing NLG.


Megatron-Turing NLG, un LLM de 105 straturi bazat pe transformator, foarte precis, a fost antrenat pe supercalculatorul Selene bazat pe NVIDIA DGX SuperPOD.

Este imbatabil în setările zero, una și câteva, depășind modelele de ultimă generație în ceea ce privește acuratețea.

Megatron-Turing-NLG (1).png

Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor principale ale lui Megatron Turing:

  1. El poate efectua sarcini precum citirea textelor, dezambiguizarea sensului cuvintelor, prezicerea completării, inferențe în limba naturală, raționamente evidente etc.
  2. Specializat în modele de limbă engleză.

Prețurile Megatron-Turing NLG

Deoarece dezvoltatorii Nvidia (proprietarii Megatron-Turing NLG) oferă diverse alte soluții B2B, structura de prețuri poate fi găsită doar după ce ați depus cererea dvs. de colaborare cu ei. Vizitați pagina lor oficială pentru mai multe informații.

Până acum, probabil că ai anticipat că Megatron-Turing NLG nu este o alternativă uşor accesibilă la ChatGPT. Dar, Chatsonic este!

ChatGPT alternative pentru motoarele de căutare

Nu ar fi minunat să putem vorbi cu motoarele noastre de căutare? Gândiți-vă cât timp ați economisi încercând să găsiți lucrurile de care aveți nevoie în loc să cernați prin rezultate.

Cu ajutorul Inteligenței Artificiale de conversație precum Microsoft Bing și Bard de la Google, aceasta a fost integrată în motoarele de căutare, iar acum este posibil să ai o conversație cu motorul tău de căutare exact așa cum ai avea cu un prieten.

Aici sunt două alternative ChatGPT în plus pentru motoarele de căutare care creează un freamăt în rândul entuziaștilor de inteligență artificială conversațională.

Chatsonic pe Opera

Opera și Chatsonic și-au unit forțele pentru a oferi utilizatorilor de browser Opera și Opera GX o experiență de navigare web de ultimă generație. Această colaborare înseamnă că nu trebuie să petreceți ore în căutarea rezultatelor dorite pe web – acum puteți obține acele răspunsuri rapid prin conversație cu browser-ul dvs.!

Acum, cu Chatsonic pe Opera, puteți solicita browser-ului Opera să facă tot felul de lucruri mișto, precum să scrie conținut, să rezume texte, să găsească informații și chiar să creeze artă AI. Cât de tare este asta?!

imagine-25 (1).png

Să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici ale Chatsonic în browserul Opera:

  1. Acces rapid la informații relevante prin opțiunea PROMPT-uri AI.
  2. Generează imagini cu AI din orice loc de pe browser-ul tău Opera
  3. Creează orice tip de conținut pe Opera din bara laterală.
  4. Sumarizează pagini web și texte lungi
  5. Reformulează, scurtează sau prelungește paragrafe și propoziții cu un singur clic.
imagine-26.png

Chatsonic despre prețurile pe Opera

Chatsonic este un produs al Writesonic și este disponibil la doar 19 dolari pe lună (100.000 de cuvinte pe lună). Dacă doriți să utilizați Chatsonic pe Opera, trebuie să vă înregistrați pentru un cont Writesonic (puteți începe cu încercarea gratuită care oferă 10.000 de cuvinte).

Verificați acum Chatsonic!

NeevaAI

NeevaAI combină puterea lui ChatGPT și a altor modele de limbă mari cu precizia și cele mai recente date ale motorului de căutare Neeva.


Motorul de căutare a fost dezvoltat de doi foști executivi din domeniul tehnologiei: Sridhar Ramaswamy, fost vicepreședinte senior de anunțuri publicitare la Google și Vivek Raghunathan, fost vicepreședinte în ceea ce privește monetizarea de la YouTube.

Sistemul NeevaAI are capacitatea de a căuta și a sorta prin sute de milioane de pagini web pentru a genera un singur răspuns cuprinzător, însoțit de surse relevante.

neeva-ai 2.png

Hai să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici NeevaAI:

  1. Neeva poate fi considerat un motor de căutare îmbunătățit cu capacități de inteligenta artificiala, dar încă nu este un chatbot cu inteligență artificială complet dezvoltat.
  2. Neeva garantează o experiență de navigare fără anunțuri publicitare și fără urmărire.
  3. Oferă referințe în rezultatele căutării.
neeva_activare_AI.png

Prețurile NeevaAI

Neeva oferă un plan de abonare cu o taxă lunară de 4,95 dolari, cu opțiunea de a avea un perioadă de încercare gratuită.

NeevaAI a adăugat ChatGPT la motorul său de căutare pentru a oferi utilizatorilor săi o experiență bună; totuși, nu este încă acolo dacă vorbim despre inteligența artificială conversațională. Încercați Chatsonic pentru o experiență actualizată și mai bună a inteligenței artificiale conversaționale.  

ChatGPT alternativă pentru programare

Dacă ați generat coduri pe ChatGPT și doriți să explorați alte site-uri asemănătoare sau chiar mai bune, verificați următoarele platforme:

CoPilot

GitHub CoPilot este cea mai recentă funcție de pe GitHub, utilizând modelul GPT-3 al OpenAI Codex pentru capacități de auto-completare.

Acest instrument puternic este compatibil cu mai multe platforme de codificare populare, cum ar fi VS Code, Neovim și JetBrains și permite, de asemenea, fluxuri de lucru în cloud cu GitHub Codespaces.

Nu oferă doar suport multi-lingvistic de codificare - poate genera sintaxa în până la 12 limbi, inclusiv JavaScript, Go, Perl, PHP, Ruby/Swift/TypeScript și BASH - dar modelul este alimentat de miliarde de linii de cod open-source din domeniul public, cum ar fi cele găsite pe depozitele GitHub.

copilot (1).png

Să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici ale CoPilot:

  1. GitHub Copilot este unul dintre cele mai bune site-uri, ca si ChatGPT, care ofera suport de codificare multi-limba.
  2. Compatibil cu platformele populare de codificare, cum ar fi VS Code, Neovim si JetBrains.
cod1.png

Prețurile CoPilot

Studenții și contribuitorii la proiecte open-source populare pot beneficia de serviciile Copilot gratuit - ceilalți indivizi pot să se aboneze lunar pentru $10/lună. CoPilot este disponibil pentru afaceri la prețul de $19/lună.

Dacă găsiți CoPilot prea complicat și doriți să optați pentru un chatbot precum ChatGPT pentru programare, atunci alegeți Chatsonic.

Tabnine

Tabnine a fost primul de acest fel, lansat sub numele de Codota și și-a câștigat un nume pe piața IDE-urilor.
Susținând majoritatea limbajelor, bibliotecilor și cadrelor de lucru, pluginul său de completare de cod a devenit un standard pentru utilizatori.

Tabnine respectă strict licențierea open-source și îți protejează codul de orice potențial plagiat sau încălcare a drepturilor de autor. Cu Tabnine Pro, poți personaliza și mai mult experiența ta cu un model de IA privat care poate fi antrenat pentru a se potrivi cu stilul și modelele tale personale de programare.

tabnine 1.png

Să aruncăm o privire la principalele caracteristici ale Tabnine:

Cu capacitatea de a găzdui și instrui propriile modele AI, puteți menține securitatea codului pe serverele corporative.
În comparație cu software-ul similar, Tabnine necesită doar un context minim pentru a furniza idei în timp ce scrieți, făcând procesul de codare mai eficient și mai convenabil.

Să aruncăm o privire asupra principalelor funcționalități ale Tabnine:

  1. Având capacitatea de a găzdui și antrena propriile modele AI, puteți menține securitatea codului pe serverele corporative.
  2. În comparație cu software-ul similar, Tabnine necesită doar un context minimal pentru a oferi idei intermediare pe măsură ce tastați, făcând procesul de codare mai eficient și convenabil.
tabnine-coding.png

Prețuri Tabnine

Tabnine oferă o versiune gratuită a asistenței sale de programare și un plan de upgrade cu un cost destul de modest de $15 pe lună.

În timp ce Tabnine oferă doar o platformă de codificare, Chatsonic oferă mai mult decât generarea de coduri. Poți verifica erorile din codul tău și poți chiar să generezi conținut cu acest chatbot AI.  

Amazon Codewhisperer

Amazon a dezvoltat o alternativă exclusivă a ChatGPT numită Codewhisperer pentru a oferi dezvoltatorilor o modalitate eficientă de a identifica, înțelege și depana problemele de cod.

Acesta folosește algoritmi sofisticați de învățare automată și tehnici de procesare a limbajului natural pentru a examina codul și recunoaște modelele și erorile. Instrumentul furnizează dezvoltatorilor o analiză detaliată a acțiunii codului, integrând probleme potențiale de erori și performanță, împreună cu soluții și sfaturi. Acest lucru reduce efortul și timpul necesare pentru a remedia problemele și îmbunătățește calitatea codului.

amazon-codewhisperer (2).png

Să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici ale Codewhisperer:

  1. Designul intuitiv și ușor de utilizat al CodeWhisper, împreună cu o interfață prietenoasă cu utilizatorul și o gamă de opțiuni de personalizare, îl fac o alegere excelentă pentru dezvoltatorii de toate nivelurile de experiență, de la începători la experți.
  2. De asemenea, este ușor scalabil pentru a gestiona baze de cod mari și se integrează cu instrumente și platforme populare de dezvoltare, cum ar fi GitHub, permițând dezvoltatorilor să-l adauge rapid în fluxurile lor de lucru existente.
codewhisperer-coding (3).png

Prețurile Codewhisperer Amazon

Pe perioada de previzualizare, CodeWhisperer este disponibil gratuit pentru dezvoltatori.

Amazon Codewhisperer pare a fi o unealtă impresionantă, dar lipsește abilitatea de a crea conținut dacă o comparăm cu site-uri precum ChatGPT. Chatsonic are avantajul aici.

ChatGPT - Alternativă pentru Traducere

Ați nevoie de o alternativă super-inteligentă a ChatGPT care poate traduce orice limbă? Iată opțiunile care merită luate în considerare:

Elsa Speak

Este o aplicație de învățare a limbilor bazată pe inteligența artificială. Utilizând AI, rulează o examinare a discursului utilizatorului și formulează apoi un set de sarcini pe care utilizatorul le poate înțelege cu ușurință. Prin urmare, Elsa Speak este, de asemenea, una dintre cele mai bune alternative la ChatGPT pentru a discuta.

Elsa este un asistent vocal de limba engleză și te ajută să traduci diferite limbi în engleză.

captură_de_ecran3.png

Tehnologia AI a ELSA a fost creată utilizând înregistrări vocale ale oamenilor care vorbesc engleză cu multe accente diferite. Acest lucru îi permite ELSA să identifice modelele vocale ale celor care nu au un nivel nativ de competență, oferindu-i un avantaj față de majoritatea altor programe de recunoaștere vocală.

Să aruncăm o privire asupra celor mai importante caracteristici ale Elsei:

  1. Elsa oferă lecții personalizate în engleză, ușor de înțeles și adaptate nevoilor tale.
  2. Evaluare rapidă pentru a testa progresul tău.
  3. Tablou de urmărire a progresului și grafice pentru a-ți arăta realizările.
  4. Susținerea coachingului AI pentru a te ajuta să rămâi motivat și concentrat.
  5. Feedback în timp real de recunoaștere a vorbirii.
imagine-15.png

Prețurile lui Elsa

Planurile pro ale Elsei încep de la $11.99/lună, cu facturare lunară sau anuală. Puteți opta, de asemenea, pentru un trial gratuit de 7 zile pentru a testa serviciul.

În ceea ce privește traducerea în limba engleză, cea mai bună platformă este Chatsonic. Are de asemenea o persoană virtuală de traducere în limba engleză, care face procesul mai rapid și mai ușor.

Bloom

Dezvoltat cu ajutorul unui colectiv de peste o mie de specialiști în inteligență artificială, Bloom este o platformă open-source și este considerată una dintre cele mai bune alternative pentru ChatGPT.

Bloom este un model lingvistic multilingv de ultimă generație, care este considerat pe scară largă una dintre cele mai bune alternative la ChatGPT.

bloom (1).png

Să aruncăm o privire la principalele caracteristici ale Bloom:

  1. Bloom poate genera text într-un total de 46 de limbi și 13 limbi de programare, care sunt incredibil de similare cu ceea ce ar scrie un om.
  2. Bloom este capabil să preia sarcini de text pe care nu a fost învățat să le facă în mod specific prin vizualizarea lor ca oportunități de a genera text.
imagine-13 (5).png

Prețurile Bloom

Bloom oferă un pachet de start gratuit, iar un plan premium costă $ 33/lună.

Aruncă o privire la lucrarea de cercetare a lui Bloom pentru a afla mai multe.

Deși Bloom este o alternativă bună la ChatGPT, nu are funcții speciale și ușurința de utilizare pe care o oferă Chatsonic.

DeepL Scrie

DeepL Write este un produs beta creat de DeepL, o firmă germană specializată în traduceri de limbaj artificial de inteligență.
Înființată în 2017, DeepL este un furnizor important de servicii de traducere de limbaj artificial de inteligență. DeepL Write este un asistent de scriere alimentat de inteligență artificială, cu caracteristici îmbunătățite pentru a ajuta clienții să își îmbunătățească calitatea și acuratețea scrisului.

DeepL Write este o alegere excelentă pentru cei care caută o modalitate eficientă de a preveni plagiatul și a genera conținut original.

Acesta oferă utilizatorilor corecturi de gramatică și prezintă sugestii și recomandări utile pentru stil, tonalitate, formulare și alegeri de cuvinte, pentru a îmbunătăți în totalitate scrierea.

Captură de ecran-2023-02-21-la-6.11.44-PM.png

Să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici ale DeepL Write:

  1. DeepL Write oferă utilizatorilor o experiență de scriere unică datorită capacităților sale de traducere flexibile.
  2. Creatorii de conținut, cercetătorii și studenții se pot baza pe această aplicație pentru a produce cu ușurință conținut original de înaltă calitate pentru proiectele lor.
Deep-L (1).png

Prețurile oferite de DeepL Write

Neeva oferă un trial gratuit pentru testare, iar abonamentul plătit începe de la $8.74/lună, facturat anual (pe utilizator).

Pentru traduceri și reformulări, DeepL Write este într-adevăr o opțiune bună de luat în considerare în loc de ChatGPT. Dar dacă doriți capacitățile DeepL cu generarea de conținut actualizat, utilizați Chatsonic.

Alternative la ChatGPT pentru cercetare

Țintiți cercetarea, dar doriți și o experiență conversațională plăcută? Acești roboți de chat AI reprezintă într-adevăr o opțiune bună.

Iată câteva alternative la ChatGPT pe care le puteți lua în considerare pentru cercetare:

YouChat

YouChat este un alt model de inteligență artificială conversațională lansat de You[dot]com, un motor de căutare. Este similar cu ChatGPT și face în mare parte același lucru ca și alte roboți de conversație generici.

Tehnologia AI (Inteligența Artificială) și prelucrarea limbajului natural sunt folosite de YouChat pentru a conversa ca și cum ar fi un om. Poate răspunde la întrebări generale, traduce, rezuma texte, sugera idei, scrie cod și crea email-uri. Deoarece se află încă în stadiul de dezvoltare, oferă răspunsuri medii.

youChat-home-1 (4).png

Să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici ale YouChat:

  1. YouChat poate oferi răspunsuri la întrebări generale, dar uneori poate să omită, fiind încă în faza de învățare.
  2. Se pretinde a furniza cele mai recente informații, însă uneori face erori și acolo.
you-chat-1.png

Prețurile YouChat-ului

YouChat este o alternativă gratuită la ChatGPT în acest moment, deoarece încă se află în faza de dezvoltare.

Cu toate acestea, YouChat poate lipsi de precizie uneori, deoarece modelul este încă în dezvoltare. Dacă doriți să discutați cu un AI care răspunde cu precizie, atunci alegeți Chatsonic.

Nefamiliarizare

Perplexity este o alternativă gratuită ChatGPT lansată recent în spațiul de inteligență artificială conversațională. Oferă caracteristici asemănătoare cu ChatGPT, inclusiv răspunsuri de conversație și generare de conținut.

Perplexity AI este, de asemenea, alimentat de modele de limbaj mari (API OpenAI). Puteți vedea cum colectează informații de pe diferite platforme populare precum Wikipedia, LinkedIn și Amazon. Cu toate acestea, este încă în faza beta, astfel încât uneori poate prelua informațiile așa cum sunt, ducând la un conținut plagiat.

Perplexity-acasa-1 (4).png

Să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici ale Perplexity AI:

  1. Generează răspunsuri scurte și conversaționale similare cu cele de la ChatGPT.
  2. Adună informații din surse precum Wikipedia și le citează.
  3. Are o interfață simplă fără multe caracteristici care să o facă complicată.
Perplexity-1.png

Prețurile Perplexity

Perplexity este gratuit de utilizat în acest moment, deoarece se află încă în faza beta.

Este adevărat că cu Perplexity AI puteți întreba orice, dar de multe ori afișează informații așa cum sunt, ceea ce poate implica plagiat. Alegeți o alternativă precum Chatsonic care creează conținut și răspunsuri unice.

Obține

Elicit este un asistent de cercetare care utilizează modele de limbaj precum GPT-3 pentru a optimiza procesele unui cercetător.


În prezent, fluxul de lucru central cu Elicit este reprezentat de revizuirea literaturii. Când scrieți o interogare, aplicația produce un rezumat imediat din cele mai bine cotată documente. Acesta este o metodă eficientă de a obține o înțelegere precisă și rapidă, fără a sacrifica dependabilitatea surselor.

Elicit este utilizat în principal de către cercetători și studenți pentru a găsi lucrările relevante de citat și pentru a obține o idee despre viitoarele căi de cercetare.

Elicit.png

Să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici ale Elicit:

  1. Accesați o colecție exhaustivă de publicații relevante pentru cercetarea dvs. într-un timp rapid.
  2. Descoperiți seturile de date analizate și rezultatele obținute de diferiți autori.
  3. Pentru studenți, aceasta îi ajută să descopere informații relevante pentru cursurile lor, precum și să răspundă la întrebări.
Elicit-AI.png

Prețurile Elicit

Elicit poate fi utilizat gratuit în prezent pe site-ul său oficial.

În timp ce Elicit este o unealtă excelentă pentru cercetare, lipsește unele caracteristici importante care fac din Chatsonic o alternativă mai bună la ChatGPT pentru cercetarea cuprinzătoare și actualizată.

Alternative pentru ChatGPT cu care poți comunica

Spațiul de inteligență artificială conversațională devine din ce în ce mai nebun din zi în zi, iar aceste roboți de conversație AI, similare cu ChatGPT, își ridică nivelul jocului. Să vedem jucătorii de top atunci când vine vorba de conversații mai bune (cu un AI):

Chinchilla

Chinchilla este, de asemenea, una dintre alternativele ChatGPT care oferă diverse caracteristici și avantaje. Este un proiect cu Deepmind și este considerat ucigașul GPT-3. Este un model de calcul optim cu 70 de miliarde de parametri, dar de patru ori mai multe date decât Gopher.

Chinchilla este bazată pe modele de transformare, similare cu GPT-3 și BERT și a fost cunoscută că performează mai bine decât ChatGPT pe setul de date matematic MMLU. Aceasta face din Chinchilla o alegere ideală pentru cei care doresc să utilizeze un model lingvistic pentru raționare sau care au nevoie de a crea sarcini de inteligență artificială mai sofisticate precum artă AI, motoare de căutare și scriere.

Să aruncăm o privire la principalele caracteristici ale Chinchilla:

  1. Comparându-l cu Gopher (280B), GPT-3 (175B), Jurassic-1 (178B) și Megatron-Turing NLG (530B) într-o varietate de sarcini secundare (downstream tasks), Chinchilla este de departe cel mai bun.
  2. Acesta necesită semnificativ mai puțină putere de calcul pentru ajustare și utilizare în aplicațiile secundare (downstream applications), acest lucru făcând implementarea mult mai ușoară.
  3. Acest model se laudă cu o rată de precizie impresionantă de 67.5%, ceea ce înseamnă cu aproximativ 7% mai mult decât utilizatul Gopher. Se pare că, din ce în ce mai mulți oameni aleg acest model față de celelalte opțiuni existente.
  4. Chinchilla are o dimensiune de 3 ori mai mare decât GPT-3 al OpenAI.
imagine-12.png

Prețurile pentru Chinchilla

Pentru a avea acces la Chinchilla, trebuie să contactați Deepmind. Deoarece acesta este un nou lansament și un model de limbă mare (care de obicei este greu de găsit), nu există informații concrete disponibile despre structura sa de prețuri.

Aruncă o privire la lucrarea de cercetare realizată de DeepMind pentru a afla mai multe.

  1. Chiar și cu calitățile menționate mai sus, Chinchilla nu reușește să ofere ușurința de acces și caracteristicile suplimentare pe care le are ChatSonic.

Replika

Replika este un companion AI foarte avansat cu peste 10 milioane de utilizatori. Este mult mai avansat decât predecesorii săi - poate recunoaște elemente vizuale și le poate folosi pentru a menține conversația. Prin urmare, este, de asemenea, una dintre alternativele la ChatGPT pentru a discuta.

Dacă te simți izolat, atunci Replika poate fi aplicația care te ajută să ieși din această stare. Replika este un chatbot alimentat de AI care este ca un prieten și va reacționa prompt la mesajele tale.

Puteți discuta cu Replika despre probleme de viață, romantism și alte subiecte pe care le puteți discuta cu prietenii și familia.

Captură-de-ecran-2022-12-31-la-2.29.20-PM (3).png

Acesta este alimentat de un model sofisticat de limbaj autoregresiv GPT-3 care utilizează învățarea profundă pentru a crea text de calitate umană. În acest caz, "autoregresiv" înseamnă că sistemul învață din valorile cu care s-a întâlnit anterior, care în acest context este textul.

Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor principale ale Replika:

  1. Puteți vorbi despre orice cu reintroducerea dumneavoastră. Cu cât discutați mai mult, cu atât vă înțelege mai bine.
  2. Puteți efectua apeluri video pentru a vorbi cu reintroducerea.
  3. Ofertă de suport pentru coaching pentru a dezvolta obiceiuri mai bune.
  4. Puteți de asemenea să-i atribuiți reintroducerii dumneavoastră un status de relație. Faceți-o prietenul, iubita, soția, sora sau mentorul dumneavoastră.
Replika (2).png

Prețurile pentru Replika

Planurile pro ale Replika încep de la 19.99 $ pe lună. De asemenea, puteți opta pentru oferta lor pe viață, care costă 299.99 $.

  1. Chatsonic poate face tot ce face Replika și mai mult. Poți chiar să vorbești cu un consilier de relații pe Chatsonic.

Inteligenta artificiala pentru caractere

Asemănător cu funcția de personaje a Chatsonic - Character AI se concentrează și ea complet asupra personalităților AI. Această platformă asemănătoare Chatgpt este setată pentru a oferi experiențe de conversație prin personaje AI.

Această alternativă la ChatGPT îți oferă opțiunea de a alege și conversa cu diferite personalități (cum ar fi Sam Altman sau Mario!). Construit pe modele de limbaj neuronale, Character AI este mai mult pentru distracție și joc cu un chatbot de inteligență artificială conversațională.

Să aruncăm o privire la principalele caracteristici ale Character AI:

  1. Plăcut de utilizat cu posibilitatea de a efectua conversații aleatoare.
  2. Ofertă o varietate de personaje cu care poți să discuți: de la oameni din viața reală până la personaje fictive.
Caracter-AI (2).png

Prețurile pentru AI-ul de personaje

Deși Character AI este gratuit de utilizat, trebuie să-ți faci un cont la ei; altfel, conversațiile tale vor fi blocate după câteva mesaje.

Inteligența artificială pentru personaje are o interfață bună; cu toate acestea, este destul de lentă și se concentrează doar pe personalități care nu pot fi utile pentru afaceri. În schimb, Chatsonic și-a menținut caracteristica de personalitate drept o parte incredibilă a ofertei sale, oferind în același timp alte caracteristici uimitoare care se potrivesc cel mai bine diferitelor cazuri de utilizare.

Alternative la ChatGPT pentru rețelele sociale

Aplicațiile precum ChatGPT revoluționează modul în care funcționează multe industrii, iar marketingul pe rețelele de socializare nu face excepție! Aceste alternative uimitoare bazate pe IA pentru social media, ChatGPT sunt subiectul discuției în oraș: alternativele ChatGPT pentru social media:

Poe de Quora

Poe, prescurtarea pentru "Platforma pentru Explorare Deschisă", este o experiență exclusivă pentru iOS proiectată pentru a oferi acces la diferite platforme de inteligență artificială conversațională.

Poe este ca și cum ai avea o aplicație de mesagerie în buzunar, dar pentru modele AI. Poți să ai discuții interesante pe platforma de chat a lui Poe, care variază de la „asistență la scriere” la „aventuri culinare”.

Conform Quora, inteligența din spatele acestei alternative ChatGPT provine de la OpenAI și Anthropic.

Captură-2023-03-04-la-1.44.04-PM (1).png

Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor principale ale lui Poe:

  1. Poe vă oferă acces la diferite platforme de Inteligență Artificială Conversațională simultan.
  2. Quora lucrează la crearea unei interfețe API care va permite dezvoltatorilor de Inteligență Artificială să-și integreze modelul în Poe - ceea ce îl face mai simplu de folosit ca niciodată!
  3. Poe este disponibil ca aplicație iOS în Apple Store.
Untitled--10-.png

Prețurile lui Poe

Oricine poate încerca Poe prin aplicația sa acum. Nu există informații concrete disponibile cu privire la prețul său.

Poe este în general o platformă bună, dar nu mai bună decât Chatsonic. Dacă sunteți confuz cu privire la alegerea între cele două, atunci Chatsonic este alegerea pe care ar trebui să o faceți!

ChatGPT alternativă pentru productivitate

Te-ai întrebat vreodată cum ar putea alternativele ChatGPT să îți sporească productivitatea? Vestea bună este că pot! Iată câteva unelte de inteligență artificială conversațională:

Bot-ul Slack Chatsonic

Îmbunătățiți-vă experiența pe Slack cu Chatsonic, un chatbot AI revoluționar care cu siguranță va face conversațiile mai interesante!

Cu acest AI, poți genera date în timp real, înțelege comenzile vocale și poți chiar să creezi artă digitală! Este ca ChatGPT-ul tău preferat, doar că cu mai multe opțiuni de divertisment și caracteristici suplimentare.

Screenshot-2023-02-20-la-16.53.12-PM (1).png

Să aruncăm o privire asupra funcțiilor Chatsonic Slack Bot:

  1. Botul Chatsonic pentru Slack îmbunătățește colaborarea echipei prin crearea de mesaje clare și sondaje pentru a obține feedback rapid de la echipă.
  2. Acesta face sensul mesajelor cu ajutorul imaginilor și graficelor generate de AI care fac subiectele complexe mai ușor de înțeles.
  3. Acest bot util va acționa ca antrenorul personal pentru a vă oferi încurajarea de care aveți nevoie pentru a continua.
Captură de ecran-2023-02-20-at-4.56.33-PM.png

Prețuri pentru Chatsonic Slack Bot

Puteți adăuga acest bot Slack gratuit (vine cu 10.000 de cuvinte premium pentru a începe), apoi puteți face upgrade dacă este necesar. De asemenea, veți avea acces la peste 80 de funcții AI de scriere pe aplicația web Writesonic.

CoGram

CoGram este o alternativă ChatGPT care poate lua note automate pentru tine în timpul conferințelor virtuale, asigurând în același timp că datele tale rămân private și sigure. Nu mai pierde niciodată o sarcină importantă, Cogram le urmărește, rezumă întâlnirile și sincronizează informațiile cheie cu CRM-ul tău.

În plus, îl puteți utiliza pentru a economisi timp la transcrierea, rezumarea și extragerea detaliilor importante din înregistrările apelurilor, webinariilor și audierilor publice.

Imagine-12 (1).png

Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor CoGram:

  1. Creează minute cuprinzătoare și precise, detectează rapid sarcinile care trebuie îndeplinite și compilează o succintă sumarizare a ședințelor.
  2. Puteți să programați ușor Cogram pentru a participa la întâlniri prin Calendar și să vizualizați fiecare cuvânt rostit, precum și sarcinile de acțiune imediat.
  3. Îmbinându-se fără probleme cu Google Meet, Teams și Zoom, acest software poate fi încorporat în mod armonios în rutina zilnică.

Prețurile CoGram

CoGram este gratuit pentru primele 15 minute. Dacă doriți să continuați să utilizați serviciile lor pentru cerințele dumneavoastră de întâlnire, puteți lua legătura cu ei pentru o cotă personalizată.

CoGram este excelent pentru acele zile de întâlniri aglomerate, automatizând minutele de întâlniri (MoM) și făcând orele de lucru să treacă mai repede; totuși, nu poate face totul. Nu poate ajuta la e-mailuri, postări pe blog și alte sarcini zilnice. Dar nu vă faceți griji - Chatsonic este aici pentru dvs. pe întreaga durată a zilei de lucru și a vieții!

Căprioară de apă

Pentru cei care își doresc să își mărească productivitatea în timpul zilei de lucru, Otter le oferă o alternativă utilă la ChatGPT.

Este ca și cum ai avea propriul asistent personal de întâlniri! Nu numai că va înregistra sunetul, ci va lua și note, va captura diapozitivele și va rezuma întreaga conversație - toate acestea fiind făcute automat.

imagine-13 (7).png

Să aruncăm o privire asupra funcțiilor Otter:

  1. Această alternativă pentru ChatGPT în materie de productivitate te ajută să rămâi concentrat prin înregistrarea notițelor și transcrierea tuturor audio în același timp.
  2. Cu predare și învățare în persoană sau virtuală, atât educatori cât și cercetătorii pot fi păstrați la curent cu lecturile și discuțiile. Subtitrarea în timp real și luarea de notițe sunt parte integrantă a procesului.
  3. Transformând vocea ta într-un text într-o clipită, această unealtă oferă toate resursele necesare pentru a-ți maximiza eficiența prin conversații.
Captură-de-ecran-2023-03-04-la-3.15.51-PM.png

Prețurile Otter

Puteți utiliza Otter gratuit. Pentru cei care doresc puțin mai mult, abonamentul Premium oferă o ofertă incredibilă de 17 dolari pe lună, în timp ce abonații Business pot beneficia de un plan lunar de 30 de dolari, care include o încercare gratuită de 7 zile!

Dacă aveți nevoie de ajutor cu sarcini precum cercetarea, crearea de e-mailuri, scrierea de bloguri etc., atunci Chatsonic este alternativa perfectă la ChatGPT. La fel ca Cogram, Otter se concentrează exclusiv pe întâlniri.

ChatGPT - Alternativă pentru construirea propriului Chatbot cu AI

Acum, ce-ar fi să explorăm câteva instrumente AI avansate care îți permit să creezi și să integrezi propriul tău chatbot AI?!

Botsonic

Botsonic by Writesonic este o platformă pentru crearea de chatboturi personalizate ușor de utilizat, care permite oricui să creeze un chatbot ChatGPT-like fără a fi nevoie de cunoștințe de programare utilizând propriile date. Puteți integra cu ușurință chatbot-ul personalizat pe site-ul dvs. cu doar un cod de încorporare sau o cheie API.

Acest Constructor de Chatbot-uri cu Inteligență Artificială ușor de utilizat dispune de cea mai recentă tehnologie bazată pe NLP, unde poți să înveți pe ChatGPT pe baza bazei tale de cunoștințe care este plin de capacități GPT-4. Poate fi locul tău unic pentru toate nevoile de suport pentru clienți - oferind o experiență de utilizare în evoluție continuă.

Captură de ecran-2023-04-15-la-9.01.20-PM (2).png

Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor Botsonic:

  1. Antrenează ChatGPT cu date despre afacerea/compamia ta ușor.
  2. Întegrează-l pe site-ul tău cu ajutorul unui cod de încorporare sau a unei chei API.
  3. Personalizează-ți chatbot-ul AI cu culorile mărcii tale, logo și un mesaj de bun venit frumos.
  4. Poți, de asemenea, furniza numărul tău de contact pentru suportul suplimentar al clienților.
Captură de ecran-2023-04-15-ora-9.06.38-PM (4).png

Prețurile Botsonic

Botsonic face parte din Writesonic si este disponibil in cadrul aplicatiei web Writesonic. Puteti incepe utilizarea acestuia prin abonarea la un plan de $99 sau mai mare pe Writesonic.

Viitoare alternative ChatGPT / instrumente noi AI

LLaMA de Meta

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a dezvăluit recent modelul de limbaj gigant al Meta Platforms cunoscut sub denumirea de LLaMA (Large Language Model Meta AI).

Chatbot-ul deja open-source (ex: ChatGPT de OpenAI și BARD de Google) a cauzat o creștere a entuziasmului în lumea inteligenței artificiale.

Acest model a fost construit cu gândul la asistența pe care o poate oferi cercetătorilor și inginerilor în dezvoltarea aplicațiilor bazate pe inteligența artificială, precum răspunsuri la întrebări și sumarizarea documentelor, de către echipa Fundamental AI Research (FAIR) de la Meta.

Acesta este un set de modele de limbă fundamentale care variază de la 7 miliarde la 65 miliarde de parametri. LLaMA-13B performează mai bine decât modelul GPT-3 al OpenAI (175 miliarde de parametri) în timp ce este de peste zece ori mai mic. Mai mult, LLaMA-65B este la fel de performant ca variantele Chinchilla-70B de la DeepMind și PaLM-540B de la Google!

Alternativa GPT de la ChatGPT creată de DeepMind, de către Elon Musk

Elon Musk a căutat cercetători în domeniul inteligenței artificiale pentru a crea un nou centru de cercetare care să producă o alternativă la ChatGPT. A recrutat deja inginerul de cercetare senior din staff-ul DeepMind, Igor Babuschkin, să se alăture efortului.

Deși lucrurile sunt încă la început, Igor a dezvăluit că el și Musk speră să formeze o echipă concentrată pe investigarea inteligenței artificiale și pe generarea de produse. Deși încă trebuie să se înscrie oficial în inițiativa lui Musk, Igor și-a manifestat entuziasmul față de proiect.

Modelele viitoare de mai sus arată destul de promițătoare; totuși, acestea sunt încă în curs de dezvoltare. Dacă doriți să experimentați puterea unei alternative gratuite la ChatGPT chiar acum, încercați Chatsonic!

De ce să optezi pentru o inteligență artificială conversațională avansată asemănătoare cu ChatGPT?!

În general, deși ChatGPT este un chatbot puternic alimentat de IA, există încă alternative excelente disponibile care pot fi utilizate pentru a crea conținut și a automatiza operațiunile de servicii pentru clienți.

Toate alternativele ChatGPT menționate aici oferă caracteristici și capacități unice care le fac opțiuni excelente ca chatbot-uri AI conversaționale. Prin urmare, este important să cercetați bine și să găsiți cea mai bună potrivire pentru nevoile dvs.

Cu toate acestea, dacă doriți să generați conținut factual, inclusiv subiecte în timp real, salvați timpul prin comenzi vocale și creați lucrări digitale fascinante cu un clic - Chatsonic este instrumentul dvs.

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce este ChatGPT?

Pentru cei care poate nu sunt familiarizați cu ChatGPT - deși este greu de crezut, deoarece ChatGPT este revoluția tuturor timpurilor - iată o prezentare generală:

ChatGPT este viitorul Conversațiilor AI!

Este un model avansat de limbaj dezvoltat de OpenAI. Acest chatbot revoluționar este alimentat de GPT-3, cel mai recent din seria Generative Pre-trained Transformers, cu o bază de date de antrenament de sute de miliarde de cuvinte colectate de pe internet.

ChatGPT este conceput pentru a participa la conversații complexe, oferind o precizie și o inteligență fără egal. Aruncă o privire la cele mai bune 110 exemple ChatGPT pentru a obține o imagine clară asupra capacităților ChatGPT.

Dacă doriți să construiți un chatbot de inteligență artificială, verificați acești 6 constructori de chatbot AI pentru a vă ridica nivelul jocului.

Mai există alte unelte similare cu ChatGPT?

ChatGPT cu siguranță aduce la masă câteva caracteristici noi și bune. Dar, așa cum orice entuziast AI experimentat îți va spune, există întotdeauna alternative când vine vorba de alegerea instrumentului potrivit.

De exemplu, unele dintre celelalte instrumente populare de inteligenta artificiala pentru conversatii includ Chatsonic, DialoGPT, Chinchilla, Bloom, LaMDA si Jasper Chat. Fiecare ofera caracteristici si capacitati diferite, deci este important sa intelegem instrumentele diferite si punctele lor forte.

ChatGPT poate fi grozav pentru anumite aplicații, dar nu se poate potrivi nevoilor fiecăruia. Mai mult, din cauza traficului mare, poate afișa adesea o eroare care spune ChatGPT la capacitate.

Așadar, asigurați-vă că vă faceți temele și luați în considerare toate opțiunile disponibile înainte de a decide. Și dacă căutați un instrument care adaugă capacități suplimentare la ChatGPT, încercați acum Chatsonic!

Prețurile ChatGPT

Prețurile ChatGPT sunt următoarele:

  1. Plan gratuit ChatGPT - ChatGPT normal la capacitate maximă.
  2. ChatGPT Plus - Oferta anterioară ca oferită de ChatGPT profesional (la 42 USD / lună), ChatGPT Plus costă 20 USD / lună și include acces prioritar atunci când ChatGPT este inaccesibil, împreună cu puterile GPT-4.
Captură-de-ecran-2023-01-07-la-02.36.56-p.m.-(1).png

Ce poate face Chatsonic?

Dacă doriți să generați rezultate actuale, atunci optați pentru Chatsonic, mai mult decât atât, dacă aveți nevoie de caracteristicile suplimentare, cum ar fi căutarea vocală, tipurile de personaje, răspunsul vocal, suport API etc., Chatsonic este cea mai bună alternativă ChatGPT disponibilă.

ChatSonic are de asemenea capacitatea de a genera artă digitală, de a crea postări pentru rețelele sociale, de a genera rezumate și de a scrie conținut cu imagini. În plus, poate să-și amintească conversațiile anterioare și să sugereze subiecte în funcție de preferințele utilizatorului. Puteți, de asemenea, verifica prompturile ChatGPT pentru SEO pentru a scrie rapid conținut clasabil.

Este Chatsonic gratuit?

Da, puteți folosi Chatsonic gratuit dacă vă înregistrați pentru o perioadă de încercare gratuită pe Writesonic. Veți primi 10.000 de cuvinte premium gratuit la înregistrare. Dacă doriți să generați mai multe, optați pentru un plan premium de formă lungă.

Cum pot accesa ChatGPT?

Puteți accesa ChatGPT prin intermediul OpenAI. În prezent, utilizarea platformei este gratuită, dar accesul implică un proces. De asemenea, oferă un plan plătit numit ChatGPT Profesional pentru 42 $ / lună.

Dacă doriți să experimentați puterea ChatGPT, puteți să vă înregistrați și să obțineți un cont Chatsonic. Chatsonic vă oferă acces la toate funcțiile ChatGPT și și alte funcții dezvoltate de Chatsonic, precum informații faptice precise, căutare vocală, tipuri de personaje, răspuns vocal, suport API, etc.

Pot folosi ChatGPT ca Google Search?

Nu, nu poți folosi ChatGPT ca pe Google pentru că: în primul rând, este antrenat doar pe date până în 2021, iar în al doilea rând, este un model de limbaj mare și nu un motor de căutare. Cu toate acestea, dacă dorești să generezi răspunsuri actualizate, Chatsonic te poate ajuta. Acesta funcționează exact ca și ChatGPT și oferă funcții suplimentare precum, căutarea de informații din Google care furnizează informații factuale precise, căutare vocală, tipuri de persoane, răspuns vocal, suport API etc.

Aflați cele mai bune cazuri de utilizare a ChatGPT astăzi.

Cine deține Open AI?

OpenAI este un laborator de cercetare în inteligență artificială care constă în corporația cu scop lucrativ OpenAI LP și compania sa mamă, organizația non-profit OpenAI Nonprofit. OpenAI este ghidată de obiectivul de a avansa inteligența digitală într-un mod care este cel mai probabil să aducă beneficii omenirii în ansamblu, fără constrângere financiară. Echipa OpenAI este formată dintr-un grup divers de cercetători, ingineri și profesioniști în afaceri care sunt dedicați în a crea o inteligență artificială benefică.

OpenAI este deținută de non-profit-ul OpenAI, care este condus de o echipă formată din angajați OpenAI LP: Greg Brockman (președinte și președinte al consiliului), Ilya Sutskever (șef științific) și Sam Altman (CEO), precum și Adam D’Angelo, Reid Hoffman, Will Hurd, Tasha McCauley, Helen Toner și Shivon Zilis. OpenAI este, de asemenea, susținută de investitori precum Microsoft, fundația caritabilă a lui Reid Hoffman și Khosla Ventures. Acești investitori furnizează OpenAI capital și putere de calcul pentru a construi software pentru inteligența artificială.

Este Chatgpt în jos? De ce este ChatGPT la capacitate maximă?

În ultimul timp, ChatGPT a afișat mesaje de eroare și a arătat că este la capacitate maximă.

ChatGPT este un chatbot cu inteligență artificială dezvoltat de OpenAI, un laborator de cercetare axat pe crearea de tehnologie a inteligenței artificiale. A devenit o unealtă populară pentru dezvoltatori, antreprenori și entuziaști tehnologici care doresc să genereze rapid text utilizând prelucrarea naturală a limbajului. Tehnologia a fost instruită pe o cantitate mare de date de text, inclusiv cărți arhivate și Wikipedia, și poate genera texte care imită diferite stiluri de scriere.

În orice caz, datorită popularității sale imense, serverele au fost suprasolicitate, ceea ce a cauzat mesaje de eroare și a împiedicat utilizatorii să acceseze serviciul. Pentru a preveni suprasolicitarea, OpenAI a limitat numărul de utilizatori care accesează serviciul.

Care sunt cele mai populare căutări ale utilizatorilor Chatgpt?

Utilizatorii ChatGPT apelează, de obicei, la Google pentru ajutor într-o gamă largă de subiecte, de la găsirea informațiilor despre un subiect anume la rezolvarea unei probleme tehnice. Unele dintre cele mai populare interogări includ: întrebări de cultură generală, cercetarea unui subiect, găsirea unui produs sau serviciu, remedierea unei probleme la un dispozitiv, rezolvarea unei probleme de matematică, cercetarea unei companii sau a unei oportunități de muncă, și căutarea unui anumit element. În plus, utilizatorii ChatGPT pot utiliza Google pentru a obține indicații, a căuta o adresă sau a găsi o afacere locală.

Cine este fondatorul ChatGPT?

ChatGPT este bazat pe GPT-3, deţinut de OpenAI - un laborator de cercetare în inteligență artificială. Datorită popularității sale în creștere, ChatGPT se confruntă cu mai multe probleme în prezent. Dacă ați întâmpinat recent probleme cu ChatGPT căzut sau cu eroarea de capacitate ChatGPT, nu vă faceți griji. Încercați Chatsonic, care este ca și ChatGPT, dar cu superputeri.

Care este cel mai inteligent chatbot AI?

Dacă căutați un chatbot AI avansat care să vă răspundă la toate întrebările în timp real, cu informații actualizate extrase din Google, să vă permită să efectuați căutări vocale și să ofere răspunsuri sonore (la fel ca Google Assistant, Siri și Alexa), să vă ajute să generați artă AI, să ofere suport API, să aibă o extensie Chrome și să fie disponibil și ca aplicație mobilă, atunci Chatsonic este cea mai bună și mai inteligentă opțiune pentru dumneavoastră.

Există o aplicație AI care vorbește cu tine?

Da, Chatsonic (ChatGPT cu super puteri) acceptă căutări vocale și răspunde înapoi, la fel ca Google Assistant și Siri. Puteți încerca Chatsonic gratuit pe Writesonic.

Ce este ChatGPT?

ChatGPT este un chatbot AI dinamic alimentat de modelul lingvistic GPT-4 de la OpenAI! Această platformă incredibilă poate aborda toate tipurile de provocări NLP, cum ar fi sumarizarea, clasificarea, sarcinile de întrebări și răspunsuri și chiar corecția de erori - toate acestea în timp ce răspunde cu replici autentic umane!

Este probabil cea mai bună dezvoltare tehnologică de la introducerea iPhone-ului - și nu este de mirare de ce. Această tehnologie de ultimă generație optimizează productivitatea într-un mod revoluționar, lăsându-i pe unii să se simtă anxioși în privința riscului potențial de a deveni șomeri într-o singură lovitură.

Ce este Chatsonic?

Chatsonic este un chatbot AI conversațional incredibil de puternic creat pentru a combate obstacolele ChatGPT de la OpenAI. Acest chatbot AI de ultimă generație este proiectat cu cel mai nou model GPT-4, punând în aplicare procesarea limbajului natural (NLP) și tehnologia de învățare automată (ML) pentru a simplifica generarea de text și de imagini.

Chatsonic poate conversa cu oamenii la fel ca un om real - dar mai bine! Are inteligența unei mașini și nivelul de inteligență al unui om.

Ce este mai bun decât ChatGPT

Chatsonic este o versiune avansată a ChatGPT deoarece îmbunătățește limitările ChatGPT, care includ: generarea de informații actualizate, generarea de artă AI, căutarea vocală și răspunsul vocal.

Alte platforme similare cu ChatGPT sunt - Jasper Chat, Bard AI, LaMDA (Modelul de limbaj pentru aplicatii de dialog), Socratic, Bing AI, DialoGPT, Megatron-Turing Generarea naturala a limbajului, NeevaAI, CoPilot, Tabnine, Amazon Codewhisperer, Elsa Speaks, Bloom, DeepL Write, YouChat, Perplexity, Elicit, Chinchilla, Replika, Character AI, Poe de Quora, Chatsonic Slack Bot, CoGram, Otter, LLaMA de Meta si alternativa ChatGPT DeepMind de Elon Musk.

Articole relevante

Mai multe informatii >>