15 Cele mai bune extensii ChatGPT pentru Chrome pe care nu le cunoșteați în 2023

imagine25.png

Prin obținerea a peste 100 de milioane de utilizatori în decurs de 2 luni de la lansare, ChatGPT a devenit cea mai rapid-creștere aplicație din lume.

Dar, ce este ChatGPT?

ChatGPT, construit de Open AI, este o tehnologie automatizată de generare de text ce permite utilizatorilor să producă conținut de limbaj natural de înaltă calitate. Funcționează prin utilizarea unei rețele neuronale puternice și sofisticate pentru a genera text bazat pe intrarea utilizatorului și alte surse de date.

Capacitățile ChatGPT au fost puse la încercare într-o varietate de scenarii din lumea reală, iar rezultatele au fost cu adevărat impresionante.

Utilizările ChatGPT sunt nelimitate. Acesta poate gestiona finanțele, susține afaceri, face bani, și ajuta în căutarea de locuri de muncă.

Deși este strict un model de limbaj doar text, ChatGPT este bun pentru a asista în proiecte tehnice complexe cu ghiduri detaliate.

Învață să folosești ChatGPT mai bine.

Dar fii atent; uneori oferă răspunsuri greșite cu aceeași încredere.

Da, ChatGPT are limitări. Nu este conectat la internet și este antrenat doar pe date până în 2021, astfel că uneori oferă răspunsuri învechite și eronate.

Extensia Chrome nu se află nicăieri în apropierea viitorului OpenAI.

Dar alte unelte inteligente AI au exploatat oportunitatea de a lucra la limitările ChatGPT, cum ar fi ChatSonic de către Writesonic.

ChatSonic este o versiune îmbunătățită a ChatGPT care vine cu capacități și caracteristici avansate cum ar fi,

  • Este conectat direct la Google pentru a prelua informații factuale și actualizate pentru utilizatori.
  • Extensia ChatSonic pentru Chrome care poate obține răspunsuri rapid și poate fi utilizată oriunde pe web.
  • De ce să te limitezi doar la text? ChatSonic creează artă AI mind-boggling cu o combinație de tehnologiile Stable Diffusion și Dall-E.
  • Dacă nu ești un mare fan al tastării, folosește ChatSonic cu comenzile vocale, care vor genera răspunsuri vocale.
  • Conectați ChatSonic la aplicațiile preferate în câteva minute cu API-ul ChatSonic pentru a salva efortul de a reveni la panoul ChatSonic pentru fiecare întrebare pe care o aveți. Verificați cele mai bune cazuri de utilizare API.
  • De ce să aștepți să ajungi la laptop pentru a folosi ChatSonic, când poți începe să folosești aplicația mobilă ChatSonic?
  • Recent, ChatSonic a lansat și o caracteristică impresionantă pentru afaceri - Botsonic. Puteți înlocui chatbot-urile plictisitoare cu Botsonic, cu ajutorul căruia puteți instrui ChatGPT cu propriile date pentru a avea conversații personalizate cu clienții.

Aflați mai multe despre diferențele majore dintre ChatSonic și ChatGPT.

Ești curios să încerci toate aceste caracteristici interesante ale ChatSonic?

De ce să alegeți o extensie similară cu ChatGPT pentru Chrome?

Mutarea între file diferite pentru a obține informațiile necesare este foarte obositoare și confuză. O extensie Chrome alimentată de ChatGPT vă poate ajuta în toată această agitație, astfel încât să puteți crea conținut literalmente de oriunde de pe web.

Puteți scrie tweet-uri captivante pentru audiența dvs. de pe Twitter cu ajutorul ChatGPT direct pe Twitter. Vedeți cum extensia Chrome ChatGPT a ChatSonic poate scrie tweet-uri instantaneu pentru a vă salva de probleme.

Așteptați, nu doar tweet-uri; o extensie ChatGPT pentru Chrome poate -

Extensia ChatSonic pentru Chrome nu numai că poate îmbunătăți tweet-urile, ci poate îmbunătăți, de asemenea, eficiența și productivitatea.

  • Automatizează crearea de conținut: Creează postări pentru rețelele de socializare, e-mailuri și reclame rapid, cu ajutorul extensiilor ChatGPT pentru Google Chrome.

Învață cum să folosești ChatGPT pentru Gmail.

  • Răspundeți rapid la întrebările clienților: extensiile ChatGPT pentru Chrome vă pot ajuta să înțelegeți rapid întrebările clienților și să răspundeți prompt cu răspunsuri relevante.
  • Îmbunătățiți prezența online: cu extensiile ChatGPT pentru Chrome, puteți crea ușor conținut, găsi hashtag-uri relevante și conturi Twitter pentru a interacționa și răspunde la mesajele directe rapid și eficient.

Pentru a-l face mai bun, am pregătit cele mai bune extensii pentru Chrome ChatGPT pentru fiecare caz de utilizare în acest blog. Începeți să explorați acum!

15 cele mai bune extensii ChatGPT pentru Chrome, pe care nu le-ai cunoscut

Fie că doriți să creați conținut oriunde pe web, să scrieți un email, sau să accelerați căutarea pe Google, aveți la dispoziție extensiile ChatGPT pentru Chrome pentru fiecare nevoie.

În acest blog, am vorbit despre următoarele 15 extensii ChatGPT pentru Chrome:

  1. ChatSonic
  2. TweetGPT
  3. Prometheus
  4. YouTube Rezumat cu ChatGPT
  5. Rezumați
  6. ReaderGPT
  7. Merlin
  8. PartajațiGPT
  9. Fancy GPT
  10. ChatGPT Geniusul prompt-ului
  11. ChatGPT pentru Google
  12. ChatGPT Scriitor
  13. WebChatGPT
  14. Engage AI
  15. Discutați cu ChatGPT

Acum să analizăm mai îndeaproape fiecare dintre aceste extensii ChatGPT pentru Chrome.

1. ChatSonic

Extensia ChatSonic ChatGPT pentru Chrome poate fi folosită pentru orice și totul pe internet. O poți folosi pentru a scrie instantaneu bucăți de text, a genera copy pentru rețelele de socializare și emailuri, a parafrasa, extinde și multe alte aplicații.

Pentru a afla mai multe, verificați studiile de caz ale extensiei ChatGPT pentru Chrome.

Pentru a experimenta confortul extensiei ChatSonic Chrome, trebuie să o instalați mai întâi, urmând câțiva pași simpli. Instalarea extensiei ChatSonic Chrome este ușoară și vă ajută să economisiți timp și să vă sporiti productivitatea.

  1. Merge pe magazinul de extensii Google Chrome și caută ChatSonic.
  2. Descarcă și instalează 'ChatSonic - ChatGPT cu super-puteri' și ancorează-l la bara de adrese pentru acces ușor.
  3. Conectează-te la contul tău Writesonic existent dând clic pe iconița ChatSonic din bara de adrese.
  4. Deoarece extensia ChatSonic Chrome funcționează pe întreg web-ul, poți configura setările și alegi când să activezi extensia pentru a răspunde.

În momentul în care a fost instalat, ești pregătit să începi!

Căutarea Google: Începeți navigarea pe web cu ChatSonic. Iată cum va apărea ChatSonic atunci când efectuați o căutare Google. Veți primi răspunsuri sumarizate pentru toate căutările dvs. Google împreună cu rezultatele căutării.

imagine27.png

Rezumatul paginilor web: Stop petrecerea a orelor întregi citind articole și lucrări de cercetare lungi pentru a obține ideea principală. Acum puteți utiliza extensia ChatSonic Chrome pentru a genera un rezumat rapid evidențiază părțile importante.

Găsirea răspunsurilor într-o pagină web: Doriți să știți dacă pagina Wikipedia despre inteligența artificială include cele mai recente dezvoltări AI. Ocoliți metoda învechită Cmd+F și întrebați ChatSonic să găsească răspunsuri la întrebările dumneavoastră într-o pagină web.

Această capacitate nu este limitată doar la căutare, ci și la YouTube. ChatSonic poate identifica cu precizie momentul exact al unui videoclip YouTube în răspuns la întrebarea dvs.

Compunerea de e-mail-uri: Folosiți ChatSonic pentru a scrie e-mail-uri pentru orice situație. În plus, puteți schimba tonul e-mail-ului așa cum este necesar.

imagine11.png

Răspunsul la e-mailuri: Împreună cu compunerea e-mailurilor, extensia ChatSonic pentru Chrome face foarte simplu lucrul, permițându-vă să generați răspunsuri precise în conformitate cu trei tonuri diferite pe care le puteți personaliza ulterior.

imagine24.png

Rezumarea emailurilor: Funcționalitatea de rezumare a acestei extensii este excelentă pentru a obține o imagine de ansamblu asupra a ceea ce s-a discutat într-un e-mail. Puteți genera rapid un rezumat într-un paragraf sau cronologie a întregului fir de e-mail.

imagine-172.png

Dați clic pe iconița CS vizibilă în partea de sus a ferestrei de e-mail.

Imagine5.png

Sau puteți deschide direct din căsuța de e-mail, fără a deschide emailul.

Creează tweeturi unice: Compune tweeturi noi direct pe Twitter fără a schimba file sau a pierde timp navigând și căutând inspirație. Dă clic pe iconița CS care apare pe

Răspuns la tweeturi:

Răspundeți ușor la tweeturile și firele de discuție făcând clic pe iconița CS din colțul din dreapta jos al ferestrei de răspuns, pentru a rămâne conectat cu audiența dumneavoastră.

imagine13.png

Sumarizați șirurile de Twitter: Utilizați extensia ChatSonic Chrome pentru a rezuma șirurile lungi de pe Twitter în punctele cheie. Căutați opțiunea "Sumarizați acest șir" sub primul tweet.

image19.png

Aici este rezumatul firului de pe Twitter. De asemenea, puteți răspunde rapid la acest fir de discuție, făcând clic pe „răspundeți la acest fir de discuție”.

imagine17.png

Generați postări LinkedIn provocatoare: Creați rapid postări LinkedIn folosind extensia ChatSonic Chrome și generați conținut nou în câteva secunde.

imagine31.gif

Scrie răspunsuri la mesajele LinkedIn: Puteți crea teme de conversație pentru a iniția o nouă discuție sau puteți crea o invitație personalizată utilizând extensia.

imagine7.png

Nu numai că vei putea răspunde la mesaje, ci poți planifica și executa ușor eforturi de promovare fără a utiliza instrumente diferite. Extensia ChatSonic pentru Chrome are acum capacități similare cu cele ale Kula, care îți permit să găsești adresele de email ale potențialilor clienți și să trimiți mesaje LinkedIn instantaneu.

Generați comentarii la postările de pe LinkedIn: Acesta vă poate ajuta să interacționați cu publicul dumneavoastră prin generarea automată a unui comentariu pertinent în interiorul câmpului de comentarii.

image9.png

Optimizează-ți profilul LinkedIn: Știai că ChatSonic îți poate optimiza profilul LinkedIn? Da, de la biografia de pe LinkedIn la adăugarea realizărilor tale, extensia ChatSonic Chrome te va ajuta să îți optimizezi profilul LinkedIn la nivel granular.

Creează conținut unic oriunde pe web: Extensia ChatSonic funcționează în întregul browser Chrome, economisindu-ți timpul petrecut cu schimbarea între taburi. Folosește CMD(icon)+M pentru a accesa fereastra pop-up AI și creează biografii unice sau scrie articole din orice locație.

Imagine29.png

Împreună cu Gmail, LinkedIn și Twitter, extensia ChatSonic Chrome are acum integrări native cu Google ads (scriere copy ads), Facebook & Instagram (legende, comentarii, mesaje directe), Telegram și WhatsappWeb.

Acum experimentați capacitățile uimitoare ale extensiei ChatSonic pe alte browsere populare, cum ar fi Edge, Opera și Firefox.

Vei primi 100 de generații în fiecare lună gratuit pentru a explora ChatSonic. După aceea, poți alege unul dintre planurile noastre de abonament flexibile cu cost redus și valoare mare pentru a te bucura de utilizarea ChatSonic fără limită.

imagine16.png

2. TweetGPT

TweetGPT este o extensie Chrome, alimentată de ChatGPT, pentru generarea de tweet-uri și răspunsuri la tweet-uri.

Pentru a-l utiliza, veți avea nevoie de un cont Twitter, un browser Chrome și un cont Open AI.

Puteți instala extensia din magazinul web al extensiilor Chrome și să fixați extensia pentru a o accesa ușor.

După instalare, veți vedea un iconiță TweetGPT ca aceasta!

image21.png

Când faceți clic pe el, puteți selecta tonul tweet-ului, iar TweetGPT va genera un tweet aleatoriu. Pentru a răspunde la un tweet, selectați tweet-ul și faceți clic pe pictograma TweetGPT pentru a genera răspunsuri.

imagine1.png

Această extensie Chrome ChatGPT - TweetGPT, nu are opțiunea de a introduce un subiect despre care doriți să tweetuiți. Generează tweet-uri aleatorii care s-ar putea să nu fie în concordanță cu strategia dvs. de conținut. Se bazează pe ChatGPT de la OpenAI pentru a prelua tweet-uri și răspunsuri, astfel încât să poată genera răspunsuri irelevante și depășite.

Află cum să creezi conținut pe scară largă cu ChatGPT.

3. Prometheus

Vă dor mâinile de la atât de multă tastare la locul de muncă? Ar fi frumos să luați o pauză și să aveți o conversație plăcută cu Chat GPT online.

Da, este posibil cu extensia ChatGPT pentru Chrome - Prometheus să vorbiți cu ChatGPT în loc să tastați.

În contrapartidă cu comenzile vocale de la ChatSonic, ChatGPT oferă doar răspunsuri sub formă de text.

Descărcați și instalați extensia. Pentru a începe să o utilizați, autentificați-vă în contul dvs. ChatGPT și țineți apăsată bara spațiu pentru a vorbi. ChatGPT va converti vocea dvs. în text și va răspunde la întrebare.

Rețineți să permiteți accesul la microfon.

imagine6.png

4. Rezumat YouTube cu ChatGPT

Dacă eşti un profesionist ocupat care nu are timp să urmărească videoclipuri lungi Youtube, dar cu siguranţă vrea să ştie contextul videoclipului, atunci „Rezumatul YouTube cu ChatGPT” poate fi extensia perfectă pentru Chrome pentru tine.

Acesta este dezvoltat de o unealtă de evidențiere a web-ului social, Glasp. Această extensie chatGPT pentru Chrome rezumă orice videoclip de pe YouTube în câteva secunde și vă prezintă scenariul videoclipului.

Da, ai auzit bine! Nu este un rezumat, ci un scenariu complet împărțit și separat cu marcaje de timp 🤯.

Pentru a începe să utilizați Rezumatul YouTube cu ChatGPT, instalați extensia Chrome.

Când redați orice videoclip de pe YT, veți vedea o opțiune „Transcript & Summary”. Odată ce faceți clic pe aceasta, extensia va genera întregul transcripție și o opțiune de a face rezumatul cu ajutorul Open AI.

Pentru a rezuma, trebuie să copiați și să lipiți transcrierea, să cereți ChatGPT să o rezume și să primiți o descriere concisă.

Nu sună ca multă muncă suplimentară? Cea mai bună metodă de a obține rezumate ale videoclipurilor YouTube, postărilor de blog sau a lucrărilor de cercetare este să introduceți URL-ul și să cereți ChatSonic să facă un rezumat.

5. Rezumat

Spre deosebire de YouTube Summary cu ChatGPT, extensia Summarize funcționează pe orice pagină cu un singur clic.

Summarize are la dispoziție, indiferent dacă citești știri, articole, bloguri sau rapoarte de cercetare.

Tehnologia de sumarizare este alimentată de ChatGPT și este antrenată să ofere rezumate cuprinzătoare și cu o înaltă calitate. În plus, este antrenată în mod continuu cu rezumate scrise de oameni pentru a fi fiabilă și actualizată.

Acesta este un extensie ChatGPT pentru Chrome care vă ajută să navigați rapid prin filele deschise, permițându-vă să vă dedicați mai mult timp la ceea ce este cu adevărat important. Fii la curent cu tot ce doriți să citiți și evitați să treceți cu vederea informațiile critice cu ușurință.

imagine23.png

Extensia ChatGPT - Summarizer de pe Chrome uneori generează o eroare "Eroare la încărcarea răspunsului", ceea ce face dificilă utilizarea extensiei.

6. ReaderGPT

ReaderGPT este similar cu alte extensii de Chrome pentru rezumat, denumite ChatGPT.

Poate să vă ofere un rezumat al oricărei pagini web cu doar un clic. Nu mai este necesar să citiți din articole sau pagini lungi! Are funcții distractive, cum ar fi generarea de puncte de marcă pentru articole sau schimbarea promptului ChatGPT pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Să presupunem că doriți un rezumat rapid al unui articol. Puteți să îl rezumați în trei puncte scurte sau chiar în 50 de cuvinte cu această extensie ChatGPT pentru Chrome. Sau, dacă doriți să traduceți un text în limba spaniolă sau să îl simplificați pentru un copil de cinci ani, extensia ReaderGPT vă poate ajuta.

 imagine8.png

7. Merlin

Merlin este versiunea mini a ChatGPT.

Această extensie Chrome ChatGPT funcționează pe orice site pe browser-ul Chrome pentru a ajuta la scriere, editare, formatat și căutare pe web. După instalare pe browser-ul Chrome, puteți accesa extensia folosind scurtătura „Ctrl / Cmd + M”.

Aceasta este o extensie premium ChatGPT pentru Chrome, unde poți folosi 11 generații în fiecare zi gratuit, după care trebuie să te abonezi la versiunea premium - Merlin Pro. Prețurile încep de la 19 dolari pe lună pentru 1000 de interogări.

imagine26.png

 

Aceasta vine cu câteva limitări, cum ar fi faptul că nu funcționează pe

  • Bing și Edge
  • Pagină nouă sau pagină goală

Întotdeauna amintește-ți să reîmprospătezi pagina pentru a utiliza Merlin.

Merlin este doar o extensie Chrome ChatGPT, fără alte caracteristici suplimentare, chiar dacă plătiți pentru versiunea Pro. Dar ChatSonic vă oferă mai mult pentru banii dvs., cu o interfață API, extensie Chrome, aplicație mobilă și o mulțime de alte caracteristici cool de scriere AI, toate pentru același preț.

8. ShareGPT

ChatGPT este o unealtă excelentă pentru a avea conversații inteligente și amuzante, dar partea tristă este că nu le puteți împărtăși cu nimeni.

ShareGPT este o extensie pentru Chrome de tipul ChatGPT cu un singur clic, care îți permite să împărtășești cu ușurință cele mai interesante conversații de ChatGPT.

După ce instalați ShareGPT din magazinul web pentru Chrome, reîmprospătați ChatGPT. Veți vedea un buton de partajare la sfârșitul tuturor conversațiilor.

imagine30.png

Spuneți adio problemei de a partaja conversațiile ChatGPT - trimiteți cu ușurință link-uri permanente prietenilor cu această uimitoare extensie ChatGPT.

Botsonic - alternativa ChatGPT este prevăzută cu capacitatea de a salva, edita și descărca conversațiile.

9. GPT de lux

Aceasta este similară cu ShareGPT, dar, așa cum sugerează și numele, este mai sofisticată. Poți împărtăși conversații prin link-uri și sub forma imaginilor, PDF-urilor și fișierelor de text folosind extensia ChatGPT pentru Chrome.

Cu FancyGPT thread-urile tale ChatGPT vor arăta fancy și poți să le salvezi cu imagini faine, PDF-uri căutabile și fișiere text pentru referințe viitoare sau pentru a le împărtăși cu colegii tăi.

imagine20.png

Puteți alege unul dintre stilurile din rândul de sus și să selectați cum doriți să salvați conversația (Imagine, PDF, fișier text).

Dacă ai probleme, idei sau cereri, trimite un mesaj către FancyGPT pe Twitter la @fancyGPT.

10. Prompt-ul Genius ChatGPT

O instrucțiune bună va conduce la răspunsuri bune și relevante, la fel cum pregătirea bună conduce la note bune. Nu toată lumea poate să scrie instrucțiuni bune din prima, dar asta nu ar trebui să te oprească să explorezi instrumente uimitoare ca ChatGPT, ChatSonic și ChatGPT Prompt Genius.

imagine18.png

ChatGPT Prompt Genius este o extensie Chrome open-source cu un depozit de cele mai bune indrumari pe un subreddit.

Aici există și o interfață prin care puteți găsi, distribui și utiliza cele mai bune prompt-uri pentru ChatGPT. Mai mult decât atât, puteți salva chiar și istoricul de conversații local și să le recitiți ori de câte ori doriți.

imagine4.png

Vei trebui să răsfoiești sute de prompturi pentru a găsi cel potrivit. Pentru a face mai ușor, există opțiunea de a categorisi și selecta prompturi de pe pagina subreddit-ului.

Răsfoiți această listă imensă de 160 de prompt-uri ChatGPT și faceți ca crearea de conținut să fie mai rapidă utilizând Chat GPT online sau ChatSonic.

11. ChatGPT pentru Google

ChatGPT pentru Google este o extensie open-source ChatGPT pentru Google Chrome care funcționează cu toate motoarele de căutare populare - Google, Bing, DuckDuckGo, etc.

Integrează răspunsurile de la ChatGPT online împreună cu rezultatele obișnuite de căutare, astfel încât să poți obține răspunsuri concise la interogările tale de căutare și de la ChatGPT, de asemenea.

Această extensie Chrome cu puterea ChatGPT susține API-ul oficial OpenAI, ceea ce înseamnă că puteți accesa puterea ChatGPT direct din ferestrele pop-up. Aceasta are redarea de markdown, evidențierea codului și modul întunecat pentru o experiență personalizată.

imagine10.png

Generațiile de la 'ChatGPT pentru Google' nu sunt rapide și ar putea dura ceva timp pentru a răspunde, contrazicând scopul de economisire a timpului prin intermediul mai multor link-uri.

După generare, puteți copia și utiliza răspunsul conform cerințelor dumneavoastră.

12. Scriitor ChatGPT

Puteți să scrieți întregi emailuri și mesaje folosind extensia de chrome ChatGPT - ChatGPT Writer. Funcționează pe toate site-urile și oferă suport îmbunătățit pentru Gmail.

ChatGPT Writer suportă caracteristici precum

  • Generarea de răspunsuri de înaltă calitate în comparație cu alte extensii chatGPT.
  • Funcționează în toate browserele bazate pe Chromium, cum ar fi Chrome, Brave și Edge.
  • Toate limbile sunt suportate.
  • 100% gratuit și prietenos cu confidențialitatea.

Pentru a începe să utilizați această extensie ChatGPT, faceți clic pe butonul ChatGPT Writer din extensia Chrome.

imagine2.png

Puteți introduce interogarea dvs. aici și apoi faceți clic pe "generați răspunsul". Utilizarea acestei extensii ChatGPT pe Gmail este, de asemenea, destul de simplă. Tot ce trebuie să faceți este să aveți o idee clară despre e-mail-ul pe care doriți să-l scrieți, iar ChatGPT Writer va genera cel mai bun conținut de e-mail.

13. WebChatGPT

ChatGPT are o reputație de a genera răspunsuri greșite, irelevante și depășite. Este dificil să ai încredere în ChatGPT, mai ales atunci când faci cercetări.

WebChatGPT adaugă rezultate web relevante prompturilor dumneavoastră pentru ChatGPT pentru a permite conversații mai precise și actualizate.

imagine22.png

Puteți îngusta, de asemenea, rezultatele prin filtrarea timpului și a regiunii pentru a genera răspunsuri mai relevante.

14. Utilizați inteligența artificială

Intenționați să vă conectați cu persoane noi pe LinkedIn prin comentarea postărilor lor?

Folosește extensia Engage AI ChatGPT pentru Chrome pentru a-ți scrie comentarii inteligente în doar câteva secunde. Poți, de asemenea, să iei legătura cu oameni noi care ar putea deveni potențiali clienți pentru afacerea ta.

Dacă sunteți manager de social media, această extensie Chrome cu capabilități ChatGPT vă poate economisi mult timp și vă poate crește productivitatea.

Renunta la comentariile plictisitoare precum "Foarte interesant", "Multumesc pentru distribuire" si iconica emoticona "👍" si trece la comentarii interesante si relevante.

Folosind Engage AI, extensia ChatGPT este ușor de utilizat și suportă 20 de limbi.

  • Plasați cursorul peste iconița EngageAI din secțiunea de comentarii și selectați tonul de voce.
  • Editați comentariul și personalizați-l, după nevoie.
  • Postați comentariul.
Imaginea 28

15. Vorbește cu ChatGPT

Talk-to-ChatGPT este similar cu Prometheus, dar cu funcționalitatea adăugată a răspunsurilor vocale.

Puteți interacționa cu ChatGPT online prin comenzi vocale și puteți primi răspunsuri vocale generate prin tehnologiile de recunoaștere a discursului și de conversie text-voce din Google Chrome.

Această extensie ChatGPT pentru Chrome suportă toate limbile majore și oferă opțiuni pentru a controla recunoașterea vocii, limba în care se face conversia text-voce și răspunsurile bot-ului.

imagine12.png

Extensia ChatGPT pentru Chrome adaugă o mică cutie în colțul din dreapta sus al ecranului pentru a activa recunoașterea vocală, controlul vocii bot-ului, sărirea mesajelor și accesul la setări.

Concluzie

Extensiile ChatGPT pentru Chrome sunt menite să vă facă utilizarea ChatGPT online mai ușoară. Am enumerat cele mai bune 15 extensii Chrome ChatGPT pentru a vă îmbunătăți experiența ChatGPT. De la crearea de conținut pe rețelele sociale, până la comenzile vocale și partajarea conversațiilor ChatGPT, aceste mici adăugiri pot lua conversațiile dumneavoastră la un alt nivel.

Dar așteaptă!

Înainte de a descărca milioane de extensii diferite, ChatSonic este o soluție tot-în-unul ce include o extensie Chrome, o aplicație mobilă, răspunsuri vocale, chat-uri partajate și multe altele. Nu există nevoie să aglomerezi Chrome cu multe instrumente diferite, când poți avea totul de care ai nevoie într-un singur loc.

Cu ChatGPT fiind adesea indisponibil sau la capacitate maximă, acum este momentul potrivit să explorați o alternativă la ChatGPT - ChatSonic.

Deci, dacă ești pregătit să îți îmbunătățești abilitățile de chat la un alt nivel, încearcă ChatSonic.

Articole relevante

Mai multe informatii >>