ChatGPT poate să vă ajute să cumpărați acum prin intermediul asistentului cu inteligență artificială Mercari

mercari.jpg

Mercari, o piață digitală pentru articole second-hand, a anunțat săptămâna aceasta lansarea versiunii beta Merchat AI, un nou asistent virtual de cumpărături, alimentat de motorul de inteligență artificială, ChatGPT.

Noua funcție Merchat AI este deja activă și disponibilă clienților pentru a-i ajuta să navigheze mai ușor pe site și să găsească rapid ceea ce caută, în loc să petreacă timp căutând și derulând prin produse.

De asemenea: IA ar putea automatiza 25% din toate locurile de muncă. Aici sunt cele mai (și cele mai puțin) vulnerabile

Mercari este un magazin online care întâmpină utilizatorii care doresc să vândă sau să cumpere articole second hand, similar cu un magazin virtual al hainelor prinse dintr-un bazar.

Odată cu faptul că modelele de Inteligență Artificială (IA) generative, precum ChatGPT, Bing Chat și Google Bard, au determinat oamenii să apeleze mai mult la chatbot-uri conversaționale decât la motoarele de căutare, unele aplicații precum Mercari au decis să ofere opțiunea de chatbot AI clienților, ca alternativă la funcția de căutare.

De asemenea: Organizează-ți dulapul, nu facturile: cele mai bune aplicații pentru cumpărături second-hand

Folosirea ChatGPT pentru a alimenta Merchat AI oferă Mercari puterea unui model de limbaj mare care a făcut furori în întreaga lume. "Cu această tehnologie, valorificăm puterea transformătoare a inteligenței artificiale pentru a face mai ușor americarilor să cumpere și să exploreze extinsul nostru marketplace" a explicat CEO-ul Mercari din Statele Unite, John Lagerling.

"Anticipăm că inteligenta artificială generativă va debloca și mai multe oportunități de a itera experiența noastră de clienți, împreună cu modalități suplimentare de a face experiența de revânzare și mai interesantă atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători", a adăugat el.

De asemenea: Este Temu legitim? Ce trebuie să știți despre această aplicație de cumpărături extrem de populară

Când alegeți Merchat AI mergând la Mercari.com/Merchat, puteți purta o conversație în timp real cu chatbot-ul AI și puteți cere ceea ce căutați, cu cât de puțină sau cât de multă detaliere doriți să includă.

Robotul poate să răspundă cu câteva întrebări de clarificare pentru a ajuta la restrângerea rezultatelor pe care vi le va arăta și să parcurgă milioanele de oferte Mercari pentru a oferi cele mai precise recomandări în funcție de nevoile dvs. exprimate.

Articole relevante

Mai multe informatii >>