OpenAI dezvăluie plugin-urile ChatGPT, dar există o problemă

gettyimages-1252189891.jpg

Cei care vor să folosească ChatGPT pentru a juca un joc de trivia, a planifica o excursie, a obține cotări de acțiuni sau a găsi un loc unde să mănânce, pot acum face toate acestea și multe altele. OpenAI, creatorii ChatGPT, au început să lanseze o serie de plugin-uri terțe pentru extinderea serviciului popular de chat AI.

Intr-un tweet postat vineri trecut, OpenAI a spus: "Vom lansa navigarea web și modulele suplimentare pentru toţi utilizatorii ChatGPT Plus în următoarea săptămână. Trecând de la alfa la beta, acestea permit lui ChatGPT să aibă acces la internet și să folosească peste 70 de module suplimentare de terțe părți."

De asemenea: Cum am inselat ChatGPT sa-mi spună minciuni

Înainte să te superi prea tare, există un cerință majoră. Trebuie să fii un abonat plătit la ChatGPT Plus, care oferă acces la funcții timpurii, dar costă 20 USD pe lună. Dacă ești abonat, plugin-urile oferă mai multe beneficii, inclusiv acces la informații în timp real, cum ar fi știri și prețuri la bursă, recuperarea informațiilor din bazele de date, cum ar fi documente de companie și note personale și capacitatea de a declanșa acțiuni specifice, cum ar fi rezervarea unui zbor sau comanda de mâncare.

Plugin-urile existente sunt concepute pentru a atrage utilizatori din întregul spectru, cu unele orientate către afaceri, educație, finanțe, investiții și interese personale. Folosind plugin-uri de la astfel de furnizori terți precum Expedia, Zillow, Kayak, Instacart și OpenTable, puteți căuta un loc de muncă, găsi listări imobiliare, primi recomandări de produse, face cumpărături, juca jocuri și obține rețete.

Cu Microsoft, Google și alte companii încercând să profite de nebunia AI, OpenAI rămâne un pas înainte cu propriul său serviciu. Promovarea abonamentelor sale ChatGPT Plus este o modalitate de a genera venituri. Și pentru asta, compania trebuie să se asigure că planul plătit oferă suficiente beneficii pentru a atrage oameni care altfel ar alege opțiunea gratuită.

De asemenea: I-am întrebat pe ChatGPT, Bing, și Bard ce îi îngrijorează. Inteligența artificială a lui Google s-a transformat în Terminator.

Pentru a încerca noile plugin-uri drept utilizator ChatGPT Plus, accesați ecranul de chat principal, apăsați pe icon-ul cu trei puncte din partea de jos a panoului din stânga, lângă numele dvs., și selectați Setări. În fereastra Setări, apăsați pe setarea pentru Funcții beta și apoi activați comutatorul pentru Plugin-uri.

După închiderea ferestrei Setări, plasați cursorul mouse-ului peste modelul GPT-4 din partea de sus a ecranului și bifați opțiunea Beta Plugins. Apoi, dați clic pe săgeata din listă a opțiunii Niciun plugin activat și selectați Magazin de plugin-uri. Citiți fereastra Despre plugin-uri și apăsați pe OK.

figura-top-openai-prezintă-plug-in-urile-chatgpt-dar-numai-pentru-abonații-plus.jpg

Titlurile din partea de sus a ferestrei magazinului vă permit să navigați prin plugin-urile noi, cele mai populare și toate. Dacă găsiți unul care vă interesează, faceți clic pe butonul Instalare pentru a-l configura. Instalați câte doriți, dar puteți activa doar trei odată. Pentru a controla acest lucru, reveniți la ecranul de chat, faceți clic pe săgeata de selectare pentru plugin-uri și selectați cele trei pe care doriți să le utilizați.

De asemenea: Cele mai bune roboți de conversație AI

Pe ecranul de chat, tastați o promptă care se leagă de unul dintre plug-in-urile instalate. Ca exemplu, am introdus o solicitare de afișare a listelor de proprietăți imobiliare pentru apartamente cu două dormitoare în codul poștal 10017. În răspuns, ChatGPT a indicat că folosește Zillow pentru a răspunde la întrebarea mea și a descris câteva listări diferite care se potrivesc criteriilor mele. Răspunsul a inclus, de asemenea, un link care m-a îndrumat către alte listări.

figura-1-openai-dezvaluie-plugin-uri-chatgpt-dar-numai-pentru-abonatii-plus.jpg

Ca un alt exemplu, am cerut ChatGPT să găzduiască un joc de trivia despre filmele vechi ale Hollywood-ului. Folosind pluginul Open Trivia, IA a generat o întrebare cu mai multe variante de răspuns la care trebuia să ghicesc răspunsul.

figura-2-openai-dezvaluie-pluginuri-chatgpt-dar-numai-pentru-abonatii-plus.jpg

Articole relevante

Mai multe informatii >>