Cum să te abonezi (și de ce ar trebui să o faci) la ChatGPT Plus

imagine5.jpg

Când ChatGPT a fost lansat în noiembrie, a fost gratuit pentru toți cei care doreau să-l utilizeze. De asemenea, creșterea sa rapidă în popularitate a dus uneori la timpi de așteptare prelungiți pentru utilizatori. Ca urmare, OpenAI a adăugat un plan de abonament care ar ajuta unii utilizatori să evite timpul de așteptare și să aibă acces la alte avantaje convenabile.

De asemenea: Bard vs. ChatGPT: Poate Bard să te ajute la codare?

Planul de abonament al ChatGPT se numește ChatGPT Plus și costă 20 de dolari pe lună. Modelul de abonament plătit garantează utilizatorilor acces general chiar și în perioadele de vârf, când versiunea gratuită atinge capacitatea maximă, și timpi de răspuns mai rapizi.

Abonații la planul Plus obțin acces prioritar la noi funcționalități și îmbunătățiri, inclusiv cele mai recente actualizări de la OpenAI, cum ar fi GPT-4, disponibil acum pentru abonații Plus, și plugin-urile ChatGPT, care vor acorda prioritate utilizatorilor Plus la rularea acestora.

Cum să te abonezi la ChatGPT Plus

Dacă doriți să extindeți utilizarea ChatGPT și să experimentați tot ceea ce are de oferit chatbot-ul, iată cum vă puteți abona la ChatGPT Plus.

1. Creați sau accesați contul dvs. OpenAI

Vizitați pagina de conectare ChatGPT. Odată ajuns acolo, puteți să vă conectați la contul dvs. sau să creați unul nou. Pentru a crea un cont nou puteți folosi adresa dvs. de email, contul dvs. Google sau contul dvs. Microsoft.

De asemenea: Cei mai buni roboți de conversație AI de încercat

Dacă nu ai încă un cont, apasă pe Înregistrează-te. În caz contrar, autentifică-te cu datele tale de autentificare OpenAI.

2. Apăsați butonul 'Upgrade la Plus'

După ce v-ați autentificat în contul dvs., veți fi adus pe pagina principală a chatbot-ului, unde de obicei începeți să conversați. În schimb, îndreptați-vă atenția spre bara din partea dreaptă și identificați unde scrie "Upgrade la Plus". După ce găsiți butonul, dați clic pe el și vă va aduce la următorul pas.

3. Faceți clic pe "Upgrade Plan" în fereastra pop-up

După ce faceți clic pe butonul "Upgrade la Plus", va apărea o fereastră pop-up care va verifica dacă doriți să continuați. Dacă sunteți încă pregătit să mergeți înainte, după ce ați văzut diferența dintre prețurile și funcțiile planurilor gratuite și Plus, faceți clic pe butonul verde "Upgrade plan".

4. Finalizează achiziția

După ce confirmați, veți fi adus la o pagină de finalizare a cumpărăturilor pentru a finaliza achiziția. Această pagină necesită toate informațiile tipice pentru o finalizare a cumpărăturilor, inclusiv adresa de e-mail, informațiile de plată și adresa de facturare.

Întrebări frecvente

Pot să folosesc încă ChatGPT gratuit?

Da, versiunea gratuită este încă disponibilă pentru public. Cu planul gratuit, veți avea încă acces complet la chatbot. Dezavantajele planului gratuit sunt că nu veți putea accesa bot-ul în perioade de cerere ridicată și nu veți avea acces la cele mai recente actualizări, cum ar fi GPT-4.

Cât costă abonamentul ChatGPT Plus?

Abonamentul ChatGPT Plus are în prezent un preț de 20 de dolari/lună. Deși această sumă poate părea abruptă, este încă jumătate din costul plătit de utilizatorii cu acces timpuriu de 42 de dolari/lună. Prețul original a fost dezvăluit când un utilizator cu acces timpuriu a distribuit pe Twitter un videoclip care arăta costul de abonament Plus al său.

Care sunt avantajele membrilor ChatGPT Plus?

Cele mai mari beneficii ale unei abonări Plus ChatGPT includ acces prioritar la cele mai recente îmbunătățiri, cum ar fi GPT-4 și pluginurile ChatGPT, evitarea timpilor de așteptare și rate mai rapide de răspuns.

Articole relevante

Mai multe informatii >>