ChatGPT Pro vine: Iată ce știm până acum

imagine7.jpg

Dacă ai încercat să vorbești în ultima perioadă cu ChatGPT, senzația de chatbot AI, probabil ai întâlnit la un moment dat un mesaj de eroare „la capacitate”. Popularitatea imensă a chatbotului poate face destul de dificil accesarea serviciului. Și în timp ce este distractiv să vorbești cu AI sau chiar să-l faci să scrie esee sau să ia examene, unele persoane doresc acces garantat, astfel încât să poată folosi chatbot-ul în scopuri profesionale.

De asemenea: Cum să începeți utilizarea ChatGPT

Marii acestui an, OpenAI a anunțat pe serverul său Discord că ar putea începe să ofere în curând o versiune plătită a ChatGPT cu o opțiune numită ChatGPT Professional. O listă de așteptare pe care OpenAI a postat-o pe server a detaliat ceea ce ar putea aștepta utilizatorii profesioniști.

inteligență artificială

  1. Cum am folosit ChatGPT și instrumentele de artă AI pentru a lansa rapid afacerea mea Etsy
  2. ChatGPT și noua tehnologie AI aduc haos în securitatea informatică în moduri interesante și înfricoșătoare
  3. Este acest chatbot AI cel mai sarcastic până acum? Am încercat HuggingChat și a fost ciudat
  4. Cunoaște dezvoltatorul post-AI: mai creativ, cu focalizare pe afaceri

Oferta profesională, pe care OpenAI a descris-o drept "experimentală", va fi "mereu disponibilă (fără ferestre de blocare)", va oferi "răspunsuri rapide de la ChatGPT (adică fără limitări)", și va oferi "oricâte mesaje aveți nevoie (cel puțin de două ori limita zilnică regulată)".

Lista de așteptare a notat că, în cazul în care sunteți selectat, OpenAI vă va contacta individual pentru a pune la punct procesul de plată și un pilot.

Se pare că acum OpenAI a selectat utilizatorii săi de acces timpuriu și aceștia împărtășesc câteva cunoștințe.

De asemenea: ChatGPT a susținut un examen MBA. Iată rezultatul

Zahid Khawaja, un utilizator Early Access, a distribuit un videoclip pe Twitter în care rulează un prompt de testare pe versiunea Pro care a rulat mult mai rapid decât versiunea gratuită la care restul publicului are acces. În videoclip, Khawaja și-a arătat costul abonamentului, care ajunge la 42 de dolari pe lună.

Cum a decis OpenAI să ceară 42 de dolari pe lună încă nu a fost dezvăluit - poate că este încă o referință la Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Totuși, în decembrie, Sam Altman, CEO-ul OpenAI, a declarat că costul mediu al fiecărei răspunsuri era în "cenți cu o singură cifră", dar a recunoscut că va trebui să monetizeze serviciul, în cele din urmă, din cauza costurilor sale de calcul "șocante". Un acord recent cu Microsoft, care va vedea gigantul software investind miliarde în OpenAI în următorii câțiva ani, de asemenea, probabil va ajuta.

De asemenea: Cercetătorul principal de știință AI al Meta susține că ChatGPT nu este „particular de inovator” și „nu reprezintă nimic revoluționar”.

În ciuda popularității sale, ChatGPT nu este singurul chatbot AI de pe piață. Eticheta de preț de 42 de dolari pe lună face ca unii utilizatori să caute alternative mai eficiente din punct de vedere al costurilor și la fel de eficiente.

ChatGPT nu a dezvăluit încă nicio informație cu privire la momentul în care versiunea profesională va fi disponibilă pentru public, invocând: "Din păcate, accesul profesional la ChatGPT nu este disponibil pentru abonament în acest moment."

Cu toate acestea, dacă doriți să fiți la curent, ChatGPT vă încurajează să completați formularul de listă de așteptare.

Articole relevante

Mai multe informatii >>