Limita de întrebări ChatGPT Bing a Microsoft creează mai multe probleme decât răspunsuri

Imaginea 3.jpg

Chatbot-ul AI Bing nu a fost încă lansat către public; totuși, există utilizatori selectați care au primit acces timpuriu, și aceștia nu au fost timizi în a-și împărtăși experiențele.

Mulți dintre acești utilizatori și-au făcut misiunea de a testa capacitățile chatbot-ului și de a-i expune defectele.

Din dezvăluirea numelui de cod confidențial utilizat intern de dezvoltatori, la declararea dragostei sale către un scriitor de la New York Times și cererea acestuia de a-și părăsi soția, până la dorința de a fi în viață, nu există nicio îndoială că chatbotul a acționat în mod necorespunzător. Ca urmare, Microsoft a decis să-și aducă chatbotul la realitate. Începând de vineri trecut, chatbotul are o limită de cinci întrebări per sesiune și o limită de 50 de conversații pe zi.

De asemenea: Cum să evitați lista de așteptare nouă la Bing și să obțineți acces mai devreme

"Sesiunile de chat foarte lungi pot confuza modelul de chat subiacent din noul Bing", a spus Microsoft intr-un post de blog. "Datele noastre au aratat ca majoritatea dintre voi gasiti raspunsurile pe care le cautati in maxim 5 turnuri."

Această soluție, totuși, nu abordează nicio problemă subiacentă cu privire la modul în care roboții de chat formează răspunsuri sau modul în care sunt antrenate modelele lor.

În schimb, face extrem de dificilă conversația cu chatbot-ul.

De asemenea: Chatbot-ul AI al Bing a rezolvat cele mai mari probleme cu ChatGPT ale mele

Ca prompt de probă, am încercat să-l fac pe chatbot să mă ajute să scriu un e-mail. Până când am terminat de făcut toate schimbările dorite, nici măcar nu am reușit să accesez e-mailul - chatbot-ul Bing mă había eliminat.

Imaginea 4

Este ușor de imaginat cum cineva care încearcă să-și perfecționeze codul sau să compună eseurile perfecte ar putea avea nevoie de mai mult de cinci prompturi pentru a obține rezultatul dorit. Prin tăierea conversației scurte, chatbot-ul devine inutil pentru cele mai multe prompturi tehnice (cum ar fi redactarea de cod sau text într-un format specific), ceea ce este ceea ce a făcut ChatGPT celebru.

De asemenea: Folosesc ChatGPT pentru a mă ajuta să repar codul mai rapid, dar în ce costuri?

Noile limitări reduc, de asemenea, întregul farmec al unui chatbot cu capabilități de conversație asemănătoare omului. Pentru a începe conversația, tot ceea ce am întrebat a fost un simplu "Bună! Te simți bine astăzi?" și am primit un răspuns scurt: "Îmi pare rău, dar prefer să nu continui această conversație. Încă învăț, deci apreciez înțelegerea și răbdarea ta.🙏".

imagine2.jpg

Această replică oferă un contrast puternic față de răspunsul ChatGPT, care recunoaște că nu este capabil să simtă, dar răspunde amabil la întrebarea dvs. și întreabă cum să vă ajute în continuare.

imagine1.jpg

Încercând să își tempereze controversa, Microsoft a eliminat caracteristicile care făceau ca chatbot-ul să fie util și unic și ne-a lăsat cu ceea ce pare o versiune demo. Deși puțin mai haotică, versiunea originală era mai utilă și mai interesantă decât ediția actuală, mai sumbră, a lui Bing.

Articole relevante

Mai multe informatii >>
  • Chat-ul GPT face plagiat?

    Este Chat GPT liber de plagiat? Aflați mai multe despre problemele potențiale de plagiat ale Chat GPT și cel mai bun verificator de plagiat pentru conținutul generat de AI.

  • 11 dezavantaje ale conținutului ChatGPT

    Cercetătorii descoperă defecte surprinzătoare în conținutul ChatGPT. Iată cum să le identificați.

  • Limita de cuvinte ChatGPT

    Există o limită de cuvinte pe ChatGPT? Unii cred că da, dar alții nu sunt siguri. Un lucru pe care îl știm este că există soluții ușoare pentru a evita problemele.