Cel mai bun detector de ChatGPT din 2023

ChatGPT a devenit cel mai popular model AI online din lume, milioane de utilizatori din întreaga lume îl utilizează pentru o gamă largă de scopuri. Din păcate, acest succes a dus și la o creștere a plagiatului și la utilizarea conținutului generat de ChatGPT pentru teme școlare și alte scopuri. Vestea bună este că există mai multe detectoare de conținut AI disponibile care pot detecta rapid instanțe de conținut generat de ChatGPT și alte conținuturi AI.

Aici vom explora cele mai bune 5 detectoare de ChatGPT pe care le puteți utiliza pentru a identifica conținutul generat prin intermediul ChatGPT. Instrumente precum Turnitin pot detecta ChatGPT, însă acestea sunt rezervate pentru cei din comunitatea educațională.

Cel mai bun detector ChatGPT: Originalitate AI

Originality AI este o unealtă de detectare a conținutului furnizată cu ajutorul inteligentei artificiale care ajută editorii să mențină conținutul original și fără plagiat. Acesta oferă o înaltă acuratețe în detectarea conținutului generat de ChatGPT și a plagiatului, de până la 94% acuratețe. Originality AI utilizează inteligența artificială pentru a scana și analiza conținutul dat, comparându-l cu milioane de alte documente de pe internet pentru a identifica orice similitudini pentru potențial plagiat și pentru a detecta în cazul în care a fost generat prin intermediul ChatGPT .

Originality AI lucrează prin afișarea procentului de conținut original și scris de AI, făcând ușor să se detecteze conținutul generat de ChatGPT și asigurându-se că conținutul scris este original și autentic. Deși software-ul nu este încă 100% precis, testarea sa în diverse scenarii este recomandată pentru a vă asigura că va funcționa eficient în nevoile dvs.

GPTZero

GPTZero este o aplicație web concepută pentru a identifica și evidenția textul generat de inteligența artificială, în special din ChatGPT. A fost creată de Edward Tian, drept răspuns la situația în care studenții folosesc tehnologia pentru a copia la teme. Aplicația este ușor de utilizat și oferă rezultate precisie, inclusiv un rezumat al frazelor cel mai probabil scrise de ChatGPT.

GPTZero poate analiza textul pe nivel de frază, paragraf sau document și poate lucra cu diferite tipuri de fișiere. În unele cazuri, poate oferi rezultate inexacte și s-ar putea să depășească bugetul pentru modele de limbă mai avansate.

Scriitor

Detectorul de conținut AI pentru scriitori ChatGPT ajută scriitorii să creeze conținut original și să detecteze orice conținut generat de AI. Platforma este instruită pe baza unor directive unice și furnizează o evaluare a textului dat. Pentru a obține rezultatele dorite din această unealtă, utilizatorul trebuie să introduceți URL-ul sau să copiați textul. După aceea, veți primi o estimare precisă a scorului "Human-Generated Content".

Detectorul de Conținut AI al Scriitorului este rapid, destul de precis și te ajută să detectezi conținutul generat de ChatGPT în câteva secunde.

Conținut la scară largă

Content at Scale este un detector de conținut AI care evaluează rapid și precis calitatea textului. Este antrenat pe miliarde de pagini de date care îi sunt introduse. Instrumentul previzionează apoi cel mai probabil cale de cuvinte.

Content at Scale este cunoscut pentru generatorul său de conținut deținut, care combină mai multe straturi de componente AI pentru a detecta toate tipurile de conținut generate de AI, inclusiv ChatGPT. Utilizatorii pot obține cu ușurință scorul de "conținut uman" inserând pur și simplu textul în ea.

Detectiv de Ieșire OpenAI GPT2

Detectorul de ieșire OpenAI GPT2 este o unealtă online care ajută la identificarea textului creat de modele AI precum ChatGPT, GPT3 și GPT2. Utilizarea acestei unealte este destul de simplă - pur și simplu copiați și lipiți textul, iar veți obține un procent de Real / Fake care indică probabilitatea ca acesta să fie generat de ChatGPT.

Un detector de conținut ChatGPT este o unealtă care poate ajuta utilizatorul să detecteze conținutul generat de AI. Este foarte important ca în anumite afaceri să nu se întâmpine plagiere, totuși, uneltele nu sunt încă destul de precise 100%. Scrierea AI este mereu în dezvoltare, dar instrumentele de mai sus ajută în mare măsură la prevenirea jocului murdar.

Există o modalitate de detectare a ChatGPT?

Da, de fapt, există destul de multe modalități.  Instrumente cum ar fi Turnitin sau alte detectoare de conținut AI pot identifica conținutul generat de AI din software-uri precum ChatGPT.

Ce aplicație detectează ChatGPT?

GPTZero, Originality AI, Writer, Conținut la scară și Turnitin detectează toate ChatGPT.

Articole relevante

Mai multe informatii >>