Este ChatGPT gratuit? Da, există o versiune gratuită.

este_chat_gpt_gratuit_768x435_718x (1).jpg

ChatGPT este o unealtă gratuită care optimizează modelele lingvistice pentru dialog. Cu alte cuvinte, această unealtă interacționează într-un mod conversațional și răspunde la orice întrebare pe care o puteți avea. ChatGPT este un program AI și a devenit unul dintre primele din acest gen disponibile publicului, ceea ce înseamnă că numărul utilizatorilor a crescut foarte mult și mulți s-au întrebat dacă ChatGPT este gratuit sau un serviciu cu plată. Acest program creează conținut pe care oamenii îl pot înțelege și poate oferi, de asemenea, răspunsuri "umane". Vestea bună este că ChatGPT este gratuit, cu toate acestea, pentru un serviciu mai bun din punct de vedere general, puteți achiziționa ChatGPT Plus.

ChatGPT continuă să crească în popularitate, ceea ce a ridicat unele preocupări că este folosit de către elevi în diverse școli. Serviciul gratuit este încă incredibil de bun pentru utilizatorul obișnuit, fără nevoia reală ca majoritatea să se aboneze la serviciul premium.

Este Chat GPT gratuit?

Verificând blogul Open AI, se poate afla rapid că ChatGPT este gratuit. OpenAI a prezentat ChatGPT publicului pentru a obține feedback-ul utilizatorilor, ceea ce-i va ajuta să îmbunătățească software-ul.

Nu este neobișnuit să vezi o companie să facă acest lucru, deși este prima în acest domeniu. ChatGPT nu va fi mereu gratuit, în cele din urmă, îl vor monetiza, dar în timpul previzualizării de cercetare oricine îl poate folosi. Accesați linkul de mai sus pentru a încerca singur, apoi tot ce trebuie să faceți este să creați un cont și să selectați „Pentru utilizare personală”.

ChatGPT Plus a fost lansat cu succes și vine cu un plan de abonament. Serviciul plătit oferă acces similar cu versiunea gratuită, cu toate acestea, la 20 de dolari pe lună, beneficiezi de unele avantaje adăugate.

Atunci când este la capacitate maximă, nu va exista coadă, veți primi răspunsuri mai rapide de la chatbot și acces la cele mai recente funcționalități în curs de dezvoltare.

Merită ChatGPT Plus?

Sunt mai multe beneficii ale ChatGPT Plus, ceea ce înseamnă că ar putea să merite abonamentul lunar de $20. Totuși, dacă ChatGPT Plus merită pentru tine sau nu este o decizie pe care o poți lua doar tu!

Aici sunt câteva dintre beneficiile cheie ale ChatGPT Plus:

  • Viteză superioară
  • Procesare superioară
  • Răspunsuri mai bune
  • Bază de cunoștințe mai largă
  • Capacități multilingve îmbunătățite

Unul dintre principalele avantaje ale ChatGPT Plus este faptul că, cu abonamentul tău, vei primi prioritate față de ceilalți utilizatori GPT. Acest lucru înseamnă că în timpul utilizării aglomerate și vârfuri de utilizare, nu ar trebui să experimentezi problemele de încetinire a ChatGPT. Este un beneficiu în plus față de faptul că utilizatorii Plus obțin oricum timpi de răspuns mult mai rapizi.

În plus față de aceasta, utilizatorii ChatGPT Plus primesc, de asemenea, acces timpuriu la orice actualizări care sunt disponibile pentru chatbot-ul OpenAI!

Alternative gratuite la ChatGPT

Există deja servicii de chatbot AI disponibile care sunt, de asemenea, gratuite, dar la fel ca și ChatGPT, fiecare dintre acestea vine cu propriile sale limite și beneficii.

Servicii gratuite similare ChatGPT:

  • GPT-3 Sandbox
  • GPT-2 de la Hugging Face
  • YouChat
  • GPT de la OpenAI
  • T5
  • Meena
  • Chatsonic

Există o aplicație gratuită ChatGPT?

Deși nu există o aplicație oficială de la OpenAI, dezvoltatorii au lucrat cu partea open-source a lucrurilor, producând aplicații gratuite de utilizat care utilizează această tehnologie.

Probleme ChatGPT

Deoarece ChatGPT este gratuit, a adus cu sine unele probleme destul de previzibile. Pe măsură ce popularitatea și cazurile de utilizare cresc, ChatGPT are potențialul de utilizare răuvoitoare. Am discutat despre email-urile de scam bine scrise, capabile să fie produse în masă cu un sentiment de tip uman, dar există și puterea de a genera știri false.

Dezvoltatorii și utilizatorii trebuie să fie pe deplin conștienți de aceste probleme, asigurându-se că iau măsurile necesare pentru a preveni orice daune.

Cât costă ChatGPT?

Chat GPT este gratuit, cu toate acestea, există un serviciu premium numit Chat GPT Plus care costă 20 dolari pe lună.

Este ChatGPT Plus gratuit?

ChatGPT Plus este serviciul premium care necesită o abonare lunară.

Articole relevante

Mai multe informatii >>